Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dla nieelektroników-gotowiec

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dla nieelektroników-gotowiec

http://republika.pl/carton/strona/mo...gratda200.html chyba ciekawe...jak dla mnie :)
    PZDR

ciekawe wykonanie, dla nie elektroników proste w podłączeniu dla elektroników dodatkowy czas :P

Skomentuj

Budzik, wytłumacz prosze.Jak dla mnie to fajne,ma wszystko,nawet +/-15V na peryferia.Zda to egzamin?Bo mi coś z produkcja płytek marnie idzie i tą kase co topie w graty wolałbym na gotowca przeznaczyć.
      PZDR

Skomentuj

hm trzeba by policzyc czy to sie wogóle opłaca, pospisywać elementy zsumowac i sprawdzić ile za robocizne płacisz

a na pewno zda egzamin bo dorbze wykonane, zasilanie dodatkowe to ciekawa opcja, pozatym mogłany to być sama końcówka bez zasilacza no ale już jest wiec ... pozatym wydaje mi sie se jesli niepotrzebujesz przedwzmaka czy filtra lub masz osobne zasilanie to lepszym wyborem bedzie gotowiec który juz był na tej stronie jest tanszy i niema zbędnych dupereli w postaci kondów o mostka .. o ile masz zasilacz

jedyne co odstrasza to chyba ceny no ale jesli ktoś ma kase to niech bierze bo wydaje mi sie ze warto

Skomentuj

Budzik, właśnie to mnie cieszy że mam cały zasilacz,na końcówke i na filtr i przedwzmacniacz.Chcę aby całość zamknęłą się w 600 zł i widzę że się bym zmieścił(liczę z NE107).Za taką kasę nie kupie żadnego wzmaka o takiej mocy i konfikuracji.W sumie byłoby fajnie 2x60W+250W :)
          No ale dzięki za słowa otuchy!Ciekawe co inni koledzy zasugerują.
          PZDR

Skomentuj

aaaa ja mialem wczoraj zamawiac jak jeszcze nie bylo tej INTEGRY wszystko z osobna z cartoon, ale bym sie wkopal :) ... Zamawiam ten zestaw.. prawdopowodobnie jutro.. Bedzie napedzać STX'a 22/120/8. podziele sie wrazeniami :P

{added}
            aaaa nie :) Jednak tego nie zamowie, myslalem ze to ma filtr :) a nie ma.. Jednak bede musial kupic wszystko z osobna, TDA, filtr i zasilacz...
            Pozdrawiam :)

Skomentuj

ja mam z tymi wzmacnaiczmi juz troche doczynienia sa calkiem fajne wykonane precyzyjnie

Skomentuj

korzystam z filtra ich produkcji - świetne wykonanie, świetne prametry, w torze aż 4 opampy (zamiast tylko 2 w tanich projektach które sa powodem wielu problemów w dopasowaniu stopnia przed i po nim)
                Jesli reszta produktów trzyma poziom tego filtra to mozna kupowac w ciemno.
                Pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
                X