Najprawdopodobniej będę zamawiał z osb.pl (czekam na odpowiedź jednego ze stolarzy czy nie będzie taniej) formatki płyty mdf 22 mm surowej, rozkrój widoczny pod http://www.osb.pl/rozkroj,r605463 szukam kogośz Poznania kto potrzebowałby drugą połowę płyty, koszt płyty dzielimy odpowiednio do jej zużycia i koszty wysyłki na pół, temat odpadów do uzgodnienia. jak ktoś nie ma jak ode mnie odebrać to mogę dowieźć (to też do dogadania).
Będę również zamawiał formatki HDF 3mm, ale jeszcze nie mam elementów zwymiarowanych, na szybko wymiarując dla mnie wychodzi 1,5 małej płyty więc tutaj też do dogadania.
Jeśli ma ktoś wiedze gdzie w Poznaniu potną mi takie formatki w mdf 22mm i gdzie ogólnie suma wyjdzie niższa czekam na info.
Będę również zamawiał formatki HDF 3mm, ale jeszcze nie mam elementów zwymiarowanych, na szybko wymiarując dla mnie wychodzi 1,5 małej płyty więc tutaj też do dogadania.
Jeśli ma ktoś wiedze gdzie w Poznaniu potną mi takie formatki w mdf 22mm i gdzie ogólnie suma wyjdzie niższa czekam na info.
Skomentuj