hmmm... mogłeś chociaż napisać czy to w br czy w zamkniętej ale wygląda na zamkniętą. Wiedząc że w hertzach siedzisz to może jakaś 16-nastka z herzta??
Tak,to jest es165,wynik mojej zabawy z nudów.Z ciekawostek dodam że winisd albo producent kłamie.Powyższy wykres jest niemal identyczny z tym z instrukcji lecz jest przesuniety w dół o jakieś 3 dB.Co do strojenia,tak,ale ja sie tylko bawiłem więc chyba Yoshi_80 wybaczysz tą gafe?:)
PZDR
LUKASZ, a jak ty mierzysz?W pokoju?Czy w piwnicy?Sorki stary ale te pomiary w naszych warunkach mozna traktować tylko jako orientacje,zbyt są obarczone wpływem otoczenia.Co do płaskości to i owszem,może zbyt płasko im to wyszło ale przy pomiarach w Józefowie nie było tak daleko od fabryki.A co do rewelacji,he,daj coś w tej cenie,w tym litrażu i z takimi parametrami.Ciężko będzie...Wiem że nie lubisz Hertza,wiem z jakiego powodu.Ale to błąd i to wielki błąd.Hertz przynajmniej nie rozklapia cewki o magnes. :)
PZDR
ale wy sie lubicie draznic z jednej strony beyma z drugiej hertz zazarta walka trwa... teraz sie pojawi pewnie riposta ze strony lukasza ze w tego trzeba sie dobrze wsluchac zeby cos uslyszec :) (sorki ze sie wtracilem ale poszukajcie jakiegos kompromisu :))
Kudłaty, alfred :P
Ale przyznaj,z nami jest ciekawiej.Myślę że Lukasz nie pójdzie "na noże".Ja mam swoje zdanie,on ma swoje a reszta niech wyciaga wnioski.Zresztą nic nie wskazuje na to abym odszedł od Hertza,spełnia moje wymagania.Beyma jest jak dla mnie zbyt krucha.Choć nie powiem,też sie nią podpieram,ale nie suby,oj nie...
PZDR
P.S.
A tak ogólnie to pozdro dla Lukasza,szczere!
Skomentuj