Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Cło na elementy elektroniczne sprowadzane zza oceanu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Poszukaj dystrbutora TI w europie, maja napewno tylko nie pamietam nazwy

Skomentuj

ja bede jechal do angli jakos albo na ferie zimowe albo na poczatku czerwca ... czy to jest taka sama bajka jak ze stanami ?? jezeli spytaja co mam do oclenie to co mam mi odpowiedziec ?? wzmaczniacz cd i kolumy ?? a moze to jakos podlega pod szprzet elektroniczny ?

Skomentuj

Hm, czy dobrze przeczytalem ze chodzi Ci o ANGLIE ? Przeciez to jest UE. Mozesz przewiesc 10l vodki 110l piwa pare kg tytotniu, i nie ma zadnego cla ;]

Skomentuj

Szopler, jeśli zamawiałeś ze stronki to się nie dziw ..
          napisz im jakieś pierdoły w mailu że w polsce te układy są trudno dostępne,
          jesteś studentem , nie stać Cię itp ...

Skomentuj

No z moim angielskim jest tak sobie , ale wypociłem im maila, że chce zbudowac karte dzwiekowa w oparciu o PCM2906, ze potrzebuje tylko po jednej sztuce: tu wymienilem uklady z AVT509 i 2 sztuki TLC272 :). Ze ciezko to dostac tutaj. Ze jestem studentem i gdybym chcial to kupic to wydalbym sporo kasy (tu dalem linka do TME gdzie pcm2702 kosztuje 57.90) i napisalem ze 1usd = ~0.3pln wiec wychodzi ponad 17$+vat+shipping i ze nie znalazlem pcm2906 :(. Moze sie zlituja... Pozdro!

Skomentuj

Powinni :)
              mam nadzieje bo też myślę nad taką kartą

Skomentuj

Znalazłem jeszcze jeden projekt karty muzycznej usb - AVT-808 - na scalaku DS4201 (Dallas/Maxim) - nie można zamówić bezpłatne 2szt. (próbki) bo nie ma takiego scalaka w bazie - widac juz nie produkuja :(

Skomentuj

Czaruję...
                X