Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Studiuje ktoś na AGH?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Studiuje ktoś na AGH?

Jak w temacie. Jestem na pierwszym roku i może dowiedziałbym się jak to tam jest. Niedługo egzaminy (za 3 tygonie) i może bym się co nieco dowiedział czy da rady jakoś ściągnąć, albo czy jest odsiecz w pierwszym semestrze...

tak,ja studiuje ... na co chcesz iść? tu jest wszystko do przeżycia!

Skomentuj

Ja tez studjuje na AGH, napisz na jakim wydziale i kierunku. Dam Ci tylko taka rade zeby nie odkladac na "pozniej" zadnej rzeczy do nauki, bo potem mozesz sie nie wyrobic. Jesli czegos nei rozumiesz to drecz wykladowcow, a co bardziej upierdliwych mozna przekonac do siebie chodzac na konsultacje (oni to przewaznie bardzo lubia).

Z prawnych rzeczy pamietaj ze masz prawo do 3 terminow i potem jest komisyjny egzamin. Bardzo czesto na pierwszym roku nie mozna miec warunkow. PAmietaj ze terminy egzaminow potrafia sie zmieniac, wiec czytaj ogloszenia. Czesto w akademiku mozesz znalesc tematy z poprzednich lat, lub nawet gotowe sciagi.

Skomentuj

Ja jestem na zaocznych , 1 rok elektrotechnika. Z tą nauką to faktycznie, za 2 tyg egzaminy a wszystkiego nie kapuję i chyba nie zakapuję

Skomentuj

ja na 3 roku zocznych elektronika i telekomunikacja, spokojnie, jest to zmiana po szkole sredniej, ale pamietaj ze nikt nie mowil ze bedzie lekko :)

Skomentuj

hehe:-) to troche jesio przed wami... ja właśnie oczekuje na dyplom:)
            skończyłem wspomniane druty i jestem zadowolony... naprawde dobry kierunek i mozna sie wiele nauczyć... moze i najlatwiej sie dostac ale co ważne łatwo po nim znaleźć prace:)
            po pozostałych pewnie tez:]
            a co do nauki to trzeba sie dobrze przyłożyć na pierwszych 5semestrach(znaczy do połowy 3rokui), a potem to juz bajka:-) duzo laborek i sama przyjemność ze studiowania

Skomentuj

Witam
              Ja jestem na 1 semestrze na wydz. GGiIŚ na GiK. Nuda straszna i chyba zmienie na cos zwiazanego z elektronika ...
              Kocur
              to zalezy od wydzialu i kierunku na niektorych jest odstrzal spory a na innych nie bardzo. Ale wiadomo po I semestrze odpada najwiecej. Moze i ja bede wsord tych lebkow.

Skomentuj

No u mnie rocznie odpada mniej wiecej polowa przez pierwsze 2 lata:) ale na prawie maja gorzej:)

Skomentuj

Ale zaoczne to tez troche inna bajka. Czesc oosb traktuje to powaznie a czesc bo np. nie dostali sie na dziene ani wieczorowe albo uciekaja przed woje. Na dziennych prawie kazdy trzyma sie rekami i nogami zeby nie wyleciec

Skomentuj

ja studiowalem na fizyce teraz to jest wydzial Fizyki i Informatyki stosowanej dorobilem sie tam inzyniera studiowalem na energetyce

Skomentuj

ja też na Gigu jestem ,ale na IŚ :)

Skomentuj

czesc,
                        2 rok imiru, fajnie jest tutaj, jak cieplo to fajniej:> grile kolo filutka. piwko przed lewiatanem, przyjezdzaj:P
                        pozdrawiam

Skomentuj

Tam jest tak:

http://www.joemonster.org/article.ph...thread&order=0

Skomentuj

GrzMil, byklem na dziennych i teraz jestem na zaocznych, kazde z tego to inna bajka. A kazdemu kto jest na dziennych to pwiem ze pracowac w tygodniu i uczyc w weekend wcale nie jest latwiej niz sie utrzymac na dziennych:)

Skomentuj

Ete
                              na ktorym roku jestes ?
                              Jak na razie to przeraza mnie nuda geodezji i glebek reszta moze byc.
                              Ale potem jest chyba spoko. Jak widzialem co robili na fotogrametri i teledetekcji na 4 roku to sie smiac chce

Skomentuj

Czaruję...
                              X