Jak w temacie. Jestem na pierwszym roku i może dowiedziałbym się jak to tam jest. Niedługo egzaminy (za 3 tygonie) i może bym się co nieco dowiedział czy da rady jakoś ściągnąć, albo czy jest odsiecz w pierwszym semestrze...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Studiuje ktoś na AGH?
Collapse
X
-
Ja tez studjuje na AGH, napisz na jakim wydziale i kierunku. Dam Ci tylko taka rade zeby nie odkladac na "pozniej" zadnej rzeczy do nauki, bo potem mozesz sie nie wyrobic. Jesli czegos nei rozumiesz to drecz wykladowcow, a co bardziej upierdliwych mozna przekonac do siebie chodzac na konsultacje (oni to przewaznie bardzo lubia).
Z prawnych rzeczy pamietaj ze masz prawo do 3 terminow i potem jest komisyjny egzamin. Bardzo czesto na pierwszym roku nie mozna miec warunkow. PAmietaj ze terminy egzaminow potrafia sie zmieniac, wiec czytaj ogloszenia. Czesto w akademiku mozesz znalesc tematy z poprzednich lat, lub nawet gotowe sciagi.
Skomentuj
-
hehe:-) to troche jesio przed wami... ja właśnie oczekuje na dyplom:)
skończyłem wspomniane druty i jestem zadowolony... naprawde dobry kierunek i mozna sie wiele nauczyć... moze i najlatwiej sie dostac ale co ważne łatwo po nim znaleźć prace:)
po pozostałych pewnie tez:]
a co do nauki to trzeba sie dobrze przyłożyć na pierwszych 5semestrach(znaczy do połowy 3rokui), a potem to juz bajka:-) duzo laborek i sama przyjemność ze studiowania
Skomentuj
-
Witam
Ja jestem na 1 semestrze na wydz. GGiIŚ na GiK. Nuda straszna i chyba zmienie na cos zwiazanego z elektronika ...
Kocur
to zalezy od wydzialu i kierunku na niektorych jest odstrzal spory a na innych nie bardzo. Ale wiadomo po I semestrze odpada najwiecej. Moze i ja bede wsord tych lebkow.
Skomentuj
Skomentuj