Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sklep scan speak

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sklep scan speak

Witam serdecznie
    To mój pierwszy post i prośba :)
    W jakim sklepie w necie można bezpiecznie i w najlepszych cenach kupić głośniki Scan Speaka?
    Pozdrawiam :)

loudspeakershop.eu lub audiotransducers.com
    Last edited by LuSzTi; 20.12.2013, 21:13.
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

http://audiotransducers.com/pl/
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Dzięki, w tym drugim znacznie lepsze ceny, tylko sklep z Bułgarii, ale to chyba w dzisiejszych czasach nie jest problem. Pytanie tylko jak sprawnie działa ewentualna reklamacja :)

Skomentuj

W tym drugim to raczej podejrzanie niskie ceny ;-)

Skomentuj

Nie na temat...
            Jak drogo to źle, jak tanio to też źle...
            marcinsywala.pl
            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Doświadczenie uczy, że jak coś mocno odstaje od "normy" to lepiej to sprawdzić ...

Jak się okaże, że sklep jest ok to sam będę tam brał, więc to nie to że źle ... ;-)

Skomentuj

Ja ich polecam na bazie moich dotychczasowych doświadczeń :)

Skomentuj

W planach mam od nich brać TW w najbliższym czasie myślę ze się nie przejazd :)

Skomentuj

Śmiało możecie od nich zamawiać
                    Kupowane kilka razy i zawsze bez problemu
                    Dodają rachunek i nie ma problemu z gwarancja i ew reklamacja

Nawet kiedys udało sie odebrać głośniki osobiście
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Rowniez u nich kupuje i polecam, towar jak najbardziej ok.

Skomentuj

Dimondleo Kupowałem w obu sklepach, w obu obsługa jest bardzo dobra, w audiotransducers w moim przypadku ceny były bez możliwości negocjacji, natomiast w loudspeakershop można wynegocjować ceny praktycznie do poziomu audiotransducers. Scan speaki kupołem w loudspeakershop natomiast Wavecore w audiotransducers, w obu sklepach byłem zadowolony z ceny i obsługi. Napisz do wybranego sklepu i zapytaj ile mogą opuścić.

Skomentuj

Czyżby okazja na audiotransducers - scan za 2 stówki ....

http://audiotransducers.com/pl/18cm/...w-8434g00.html

?

Skomentuj

Uważałbym na buble, skoro taniej to musi być powdów! Zapytaj czy w razie czego na ich koszt będziesz mógł zwrócić niedorobiony głośnik. Mam już swoje doświadczenia więc przestrzegam.

Skomentuj

Zamieszczone przez arek 2013 Zobacz posta
                              Uważałbym na buble, skoro taniej to musi być powdów!..... Mam już swoje doświadczenia więc przestrzegam
                              Konkrety kolego
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez arek 2013 Zobacz posta
                                Uważałbym na buble, skoro taniej to musi być powdów!
                                W takim rozumowaniu to każda wyprzedaż, promocja itp polega na wyprzedaży wadliwych towarów dziurawych butów i porwanych spodni. Z marketingowego puntu widzenia powodów obniżania cen jest mnóstwo. Poza tym taka marka jak Scan Speak zapewne woli wywalić wadliwy towar do śmieci niż puszczać go w obieg psuć rynek i swój wizerunek.

Skomentuj

Szczególnie, ze dają na niego 24 miesiące gwarancji
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Scan speak też do wymiany Ten zestaw ma już kolejnego właściciela a może by nie miał jakby głośniki były dobre od początku? Nie chciałbym trafić na taką okazję no ale było tanio :)

Stałem się posiadaczek zestawów Avance Alpha 440, w których niestety 2 z 4 wooferów (Scan Speak 18W 8542) mają usterki - ocierają cewki.

Skomentuj

Nic nie rozumiem z Twojej wypowiedzi
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                      X