Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Paczki pod stx, wycena

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Paczki pod stx, wycena

Witam, swego czasu zrobiłem paczki pod głośniki i nie pamiętam już ile zapłaciłem za nie, dlatego prosiłbym was o wycene(ja wystawiłem je za 150zł) http://tablica.pl/oferta/paczki-pod-...x-ID4Ddk7.html

50zł bym nie dał...

Skomentuj

Szczerze?
      Pocięte płyty w Castoramie na takie obudowy wyjdą około 60zł.
      Ty chcesz obudowy zrobione z płyt z odzysku sprzedać za 150zł?
      Ktoś kto sam składa kolumny nie kupi tego nawet za 50zł jak już benek161 napisał, bo z tym teraz więcej roboty żeby to jakoś wyglądało niż jak by budować od zera.

Skomentuj

zaraz zaraz, pod głośniki wykonane są frezy, kanty zrobione mają fazki... to chyba w castoramie za 60zł nie zrobią

Skomentuj

Tak bo to się robi w domu za (a raczej przy :) ) dwa piwka

Skomentuj

bez maszny to chyba nie bardzo, fazki są zaokrąglone, no ale trudno kase wydałem na marne. Temat do zamkniecia, za to pomożecie mi w nowym temacie.

Skomentuj

Frezy? A 2mm luzu to na co?

Skomentuj

tak czy siak palcem tego nie zrobi

Skomentuj

Fakt palcem nie tylko frezarką a to chyba palcem było dłubane.

Skomentuj

Szczerze to ja bym się wstydził to wystawiać na sprzedaż gdziekolwiek (i jeszcze te pajęczyny- dżizas...). Ma toto co najwyżej wartość opałową (a i tak licho się taka płyta pali). A ty jeszcze piszesz jakby nie wiadomo jakich umiejętności trzeba by było żeby frezy zrobić. Za te pieniądze co wołasz to kupuję najtańszą frezarkę za 90zł i docinam płyty w Castoramie...

Skomentuj

Dokładnie, na FX-300 płyty kosztowały mnie około 70zł plus frezarka Einhell za 100zł. Płyty to akurat najtańsze z całej konstrukcji.

Skomentuj

a powiedz jaki jest sens kupić frezarke żeby zrobić kilka frezów ? :P

Skomentuj

Taki żeby została na później. A jaki jest sens kupić taką obudowę i nie mieć frezarki ani obudowy?

Skomentuj

niech ktoś to w końcu wrzuci do kosza ...

Skomentuj

Czaruję...
                            X