Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Diyaudio.pl - powrót do przeszłości...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Diyaudio.pl - powrót do przeszłości...

Witam

Robiąc porządek na dysku znalazłem ciekawy folder, w którym kiedyś zapisałem stronę diyaudio.pl w wersji prehistorycznej. Datowanie radiowęglowe wykazało rok 2002. Pomyślałem że można by potomnym pokazać jak to kiedyś wyglądało i tu przy okazji pytanie, czy są tu jeszcze dinozaury pamiętające erę subwoofer.itt.pl ?

Pewnie, ze sa
    ... ale chocbys do mnie walil z armaty naladowanej lecytyna to nie pomne jakiegoz to roku panskiego bylo :biggrin:
    Last edited by Q; 03.03.2014, 18:11.

Skomentuj

http://web.archive.org/web/*/http://diyaudio.pl

Skomentuj

Bosz... ponad 10 lat... :o

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
          i tu przy okazji pytanie, czy są tu jeszcze dinozaury pamiętające erę subwoofer.itt.pl ?
          ...pamiętam, jak ten czas szybko leci, starzejemy się...:o

Skomentuj

z tej strony kopiowalem moje pierwsze monitorki - ARN 150 + GDWK 9/80. jeszcze bez zwrotnicy :p
            pozniej jakos rozwijalem wiedze

Skomentuj

ARN był wtedy najbardziej uniwersalnym głośnikiem, sub, podłogówka, monitor... cokolwiek

Skomentuj

Arny, arv, sc10n, 22, 27, 30 z stx to byly glosniki na fali w tamtych czasach. A jak ktos mial cos na scanach, vifach, seasach czy chociazby na visatonach to byl kozak:-)
                Last edited by DeKeR; 04.03.2014, 13:04.

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
                  Witam

czy są tu jeszcze dinozaury pamiętające erę subwoofer.itt.pl ?

]
                  no chyba zostałem dinozaurem. ale ciekaw jestem kto z kolegów pamięta jeszcze forum akkusa, stronę Dariusza Flagi o pomiarach w SW i Michała Lewandowskiego (MichałL), głównego promotora SW ? swoją drogą ciekawe co z Nimi...

a no i też miałem sławne arn150, ale w połączeniu na bogato - z seasem kt28f w diapollito:)
                  Last edited by djrobo; 04.03.2014, 17:34.

Skomentuj

Czaruję...