Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

podzespoły do głosników

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

podzespoły do głosników

Witam
    nie wiedziałem gdzie to zapytanie wrzucić to umieszczam tutaj
    teraz do rzeczy szukam sklepu z czesciami(podzespołami do głosników) ewentualnie osób które zajmują sie takimi podzespołami. Mam kilka GND ale to raczej BEZPROBLEMOWO MOZNA NA ALLEGRO, szukam takze cewek do stx 25, Baltic 30 i głosników skytec, ktos cos poradzi? jesli był jakis fajny artykuł odnosnie regeneracji (na forum) ten na stronie czytałem, to tez smiało mozna podesłac. Chciałem wysłac do naprawy te głosniki ale w tonsilu powiedział że nie ma czasu a napisałem do kilku firm odnosnie ceny naprawy to troche duzo :) bo za stx zawolali 100 a on kosztuje 139 nowy wiec tak srednio mi to przypasowało a że sam juz robiłem kilka GDnów i wyszły ok to postanowiłem sam z wolnej stopy spróbowac. czasem nauka kosztuje :) pozdrawiam i czekam na wasze wsparcie
    Last edited by Fryta; 04.03.2014, 18:21.

Części do STX zamó w STX. Reszta popytaj w Unifonie.

Skomentuj

Zamieszczone przez Fryta Zobacz posta
      Chciałem wysłac do naprawy te głosniki ale w tonsilu powiedział że nie ma czasu
      A to kłamczuchy ;-)
      http://www.telix.pl/artykul/tonsil-p...i-3,59963.html

Skomentuj

heh artukulu nie widzialem ale bylem na stronie i znalazlem numer i dzisiaj dzwoniłem i tak mi powiedział. Znaczy zeby kogos w bład ni ewprowadzac odpowiedzial ze najlepiej tylko tonsiloskie glosniki na reszte nie ma teraz czasu mozna powiedziec z ezacytowałem tego goscia odpowiedzialnego od regeneracji. a ten unifon to ten Sopocki? nie chce wklejac linku bo chyba nie wolno

Skomentuj

Czaruję...
        X