Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Cyfrowy Polsat vs NC+

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Cyfrowy Polsat vs NC+

Witam, stoje przed wyborem TV SAT. Od 10lat mam CP i to co prponuja to jakas porazka. Przedluzenie umowy po takim czasie na warunkach gorszych niz bym zerwal umowe i podpisal na nowo... Dodam ze posiadam u nich jeszcze LTE za 89,90 wiec kompletny brak szacunku do klienta. Posiada ktos nc+ i moglby napisac co i jak i jak z ofertami przy przedluzaniu? bo teraz dosalem swietna propozycje: Comfort extra + HBO + Canal + filmowe za 59,90 multiroom 10pln

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
    Przedluzenie umowy po takim czasie na warunkach gorszych niz bym zerwal umowe i podpisal na nowo
    No niestety tak z ńimi jest ja co roku pocztą wysyłam wypowiedzenie umowy do cyfry, trafia wtedy to do działu utrzymania klita wtedy podchodzą inaczej nie ma szans. Trochę ich pomęcze i mam spokój. Wyboru ża bardzo nie mam bo interesuje mnie sport a w tym temacie polsat jako jedyna konkurencji nie ma szans.

Skomentuj

a mnie interesuje jedynie pakiet HBO, tez wysylalem juz do polsatu wypowiedzenie ale nic to nie dalo dlatego chce podpisac z nc+ bo maja dobra oferte i kolega ma wlasny punkt ale wole poznac opinie innych ludzi

Skomentuj

Najlepiej to czekać do końca umowy i rezygnować. Potem brać następne w promocji na małżonka/ i tak na zmianę :) sam tak kilka lat ciągnąłem. Więcej się nie wypowiem bo administracja mi kazała usunąć satelitę i muszę teraz załatwić inaczej.

A co takiego ciekawego jest w pakietach HBO?

Skomentuj

jedyne kanaly na ktorych mozna obejrzec w miare swierze filmy i bez reklam ja ogladam sciagniete ale tv jest bardziej dla moich rodzicow i hbo mam od 10lat i cinemaxy ktore wpychaja na sile bo nic na nich nie ma... A wieczorem tylko tam cos sensnego jest przez caly tydzien... bo na publicznych to albo gowno 10x to samo albo reklamy po godzinie w ciagu filmu....

Mozesz zerwac umowe i wziac znowu na siebie samoego nie trzeba na kogos innego. Ja juz wypowiedzialem umowe oferuja mi tragiczne warunki i chyba zmienie na nc+ umowa tylko 15mcy i wypowiedzenie 1mc a nie jak w PC 29mcy i 3mce wypowiedzenia...

Skomentuj

Ja mam n'ke od ponad 5 lat i nie narzekam
            Próbowali mnie wydymac na nowa umowę z nc+ ale sie nie dałem
            Nadal mam umowę na starych warunkach, pełny pakiet, 500 hd i opłatę 99zl/miesiąc
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Mam HBO i Canal + (hbo za darmo z promocji a C+ płacę) częściej oglądam C+ więcej ciekawych filmów powtarzają się ale wg mnie mniej niż na HBO. Ogólnie wcześniej mialem Cyfrę+ teraz nowa umowa z NC+. Nawet się nie zastanawiałem nad Polsatem z prostego powodu, tylko sygnał Cyfry można rozdzielić na 3 TV (można rozdzielić technologicznie, prawnych aspektów nie poruszam :P). Cinemax też miałem kiedyś z promocji za darmo, tragedia...

Skomentuj

jezeli chcesz jakosci to NC, bitrate w porownaniu do polsatu dobry ,w porownaniu do zachodunc i polsat zenada... :)

Skomentuj

rumunn95 to zapraszam do Poznania, obejrzysz sobie kablówkę Inea w HD, na 32 calach nie da się tego oglądać jeden wielki piksel, NC+ wygląda jak 4K przy tej żenadzie :). Ktoś powinien karać operatorów za te ściemy że niby HD.

Skomentuj

Ja brałem na swieta NC+ umowa na 12M, pakiet extra, hbo i canal+ sport, za 59,9. Do tego wynajecie dekodera 5 i multiroom 10. place 75zł i mam wszystko co potrzebne:) Teście maja polsat i tam nie dosc ze drogo, slabe programy to jeszcze umowy na 3 lata... a oferta teraz jaka dali na przedluzenie to jakas tragedia.

Skomentuj

taka sama oferte dostalem tylko do wyboru canal + sport lub film i za ta sama kwote wiec chyba przy tym zostane i rzuce po 10latach ten polsat. Tylko u mnie glowny dekoder za darmo a multi 10.

Skomentuj

A to przypadkiem NC+ nie chcieli jkaiś czas temu wydymać ludzi?

Skomentuj

Próbowali
                          Ale im sie nie udało
                          Teraz podchodzą uczciwie
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

To za to że próbowali ja już na starcie bym ich skreślił

Skomentuj

Orange tez juz kilka kar dostało i co?
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No i jakoś się trzymają. Ale to nie jest powód że mam lubić złodziejstwo

Skomentuj

Nie lubię i nie każe lubić
                                  Nie podpisałem z nc+ nowej umowy
                                  Mam stara z N
                                  I mnie nie namówia na nowa bo pakiet ten co mam jest duzo droższy
                                  Juz nawet sie nie ośmieszają i nie dzwonią z propozycjami :)
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
                                    To za to że próbowali ja już na starcie bym ich skreślił
                                    polsat od 10lat mnie dyma na kase... non stop awarie przerwy o lte nie wspomne bo w miescie 300tys ludzi brak prawie zasiegu... maja kosmiczne ceny tandetny sprzet i uslugi... takze wyboru wielkiego w pl nie ma

Skomentuj

cyfrowy polsat = w hooj reklam i hoojowa obsługa klijenta, bo nie mozna się nigdy! dodzwonić.
                                      Nka była super, najdroższa i najlepsza, teraz jest NC+ nie wiem czy poszło na gorsze ale nawet w ciemno poszedłbym za NC+

Skomentuj

Panowie a co sądzicie i vectrze? Ja używam i jakoś specjalnie nie mogę narzekać

Skomentuj

Czaruję...
                                        X