Witam, stoje przed wyborem TV SAT. Od 10lat mam CP i to co prponuja to jakas porazka. Przedluzenie umowy po takim czasie na warunkach gorszych niz bym zerwal umowe i podpisal na nowo... Dodam ze posiadam u nich jeszcze LTE za 89,90 wiec kompletny brak szacunku do klienta. Posiada ktos nc+ i moglby napisac co i jak i jak z ofertami przy przedluzaniu? bo teraz dosalem swietna propozycje: Comfort extra + HBO + Canal + filmowe za 59,90 multiroom 10pln
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Cyfrowy Polsat vs NC+
Collapse
X
-
Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz postaPrzedluzenie umowy po takim czasie na warunkach gorszych niz bym zerwal umowe i podpisal na nowo
-
jedyne kanaly na ktorych mozna obejrzec w miare swierze filmy i bez reklamja ogladam sciagniete ale tv jest bardziej dla moich rodzicow i hbo mam od 10lat i cinemaxy ktore wpychaja na sile bo nic na nich nie ma... A wieczorem tylko tam cos sensnego jest przez caly tydzien... bo na publicznych to albo gowno 10x to samo albo reklamy po godzinie w ciagu filmu....
Mozesz zerwac umowe i wziac znowu na siebie samoego nie trzeba na kogos innego. Ja juz wypowiedzialem umowe oferuja mi tragiczne warunki i chyba zmienie na nc+ umowa tylko 15mcy i wypowiedzenie 1mc a nie jak w PC 29mcy i 3mce wypowiedzenia...
Skomentuj
-
Mam HBO i Canal + (hbo za darmo z promocji a C+ płacę) częściej oglądam C+ więcej ciekawych filmów powtarzają się ale wg mnie mniej niż na HBO. Ogólnie wcześniej mialem Cyfrę+ teraz nowa umowa z NC+. Nawet się nie zastanawiałem nad Polsatem z prostego powodu, tylko sygnał Cyfry można rozdzielić na 3 TV (można rozdzielić technologicznie, prawnych aspektów nie poruszam :P). Cinemax też miałem kiedyś z promocji za darmo, tragedia...
Skomentuj
-
Ja brałem na swieta NC+ umowa na 12M, pakiet extra, hbo i canal+ sport, za 59,9. Do tego wynajecie dekodera 5 i multiroom 10. place 75zł i mam wszystko co potrzebne:) Teście maja polsat i tam nie dosc ze drogo, slabe programy to jeszcze umowy na 3 lata... a oferta teraz jaka dali na przedluzenie to jakas tragedia.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaTo za to że próbowali ja już na starcie bym ich skreślił
Skomentuj
Skomentuj