Witam, mam pytanie czy wie ktoś może gdzie w internecie można zamówić takie plastikowe(lepiej metalowe) emblemaciki. Chodzi o to żeby te literki wyglądały jak sklejone. Najlepiej jak zobaczycie zdjęcia. Oto adres do nich: http://www.master.pl/~tomasz/emblemacik%20sony.JPG narazie jedno bo niemam czasu w razie stresów zapodam jeszcze. Dzięki z góry za wszelką pomoc. Acha chodzi o to aby można było zamówić dowolny text. Albo przynajmniej chciałbym kupić takie emblemaciki jakiejś znanej dobrej firmy. Wydaje mi się że na taką nadaje się KODA, JBL, no nawet inne ale w ogóle gdzie takie można zdobyć. Może postaram się wstawić ten obrazek.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Emblematy
Collapse
X
-
emblemaciki
Boże, czemu od razu takie skojarzenia. Poprostu chciałbym aby kolumny które są narazie w faziep projektowania miały jakieś emblemaciki. TAkie puste mi się nie podobają. A taki napis, prawie obojętnie jaki dodaje im charakteru. Szczególnie gdy jest to napis który ma ogólne poważanie. Większość ludzi ocenia coś po napisie taka jest niestety prawda. A ja nie zamierzam odrywać znaczków od innych kolumn bo to lekka przesada. Rzeźbić z drewna też ich niebędę bo i tak równe nie wyjdą.
Skomentuj
-
emblemat
Tylko trzeba w Warszawie mieszkać. Ale teraz pod wpływem tego zrąbania poprzednim postem pomyślałem o własnym znaku. Nie firmowym ale takim który bym mógł stosować na swoich kolumnach, taki który by identyfikował je ze mną. W sumie to nie takie głupie, bo stałyby się unikalne. Ale z drugie strony i tak musiałbym stworzyć taki plastikowy odlew. Tylko jak? Skoro to diy portal to może zrobić je samemu? :)
Skomentuj
-
emblemat
Tylko ten pasek musiałby mieć 3-4mm grubości. Płaski napis wcale nie daje efektu. Tak teraz pomyślałem o stworzeniu formy i o odlewie z żywicy epoksydowej. Pracochłonność tego kończy się na formi same odlewy to już prosta sprawa. Zastanawia mnie także ile kosztowałoby wypisanie takiego małego napisu przez kamieniarza, takim długopisem pneumatycznym w marmurze. Co sądzicie o tych sposobach, mają szanse w realu?
Skomentuj
-
emblemat
Już nawet nie chodzi o sprzedaż, choc kiedyś napewno też, nima co ukrywać. Poprostu uważam że nawet minimalny emblemacik dodaje uroku. :) To jak znaczek w samochodzie, mercedes bez znaczka to jak nie mercedes. :) No niestety narazie nie udało mi się dotrzeć do tego typa co robi takie malutkie emblematy.
Skomentuj
Skomentuj