Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Firma audio ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nad ciuchami designerskimi np... glupie tshirty.... armani dolce prada itp itd za granica 50-60pln w outletach w polsce? 500 na allegro "wielka promocja" ? :) regularne ceny za granica a w pl to 300% roznicy np spodnie wranglery standardowa cena w uk to 25gbp=130pln

Skomentuj

Jesli o takich ciuchach mowa to moze i tak, dla mnie to juz za wysoka polka (szkoda mi kasy) Co do wranglerow, to u nas tez tyle kosztuja, ale u ..... dystrybutora (znam jednego) po prostu sklepy maja masakryczne marze (pewnie narzucone) potem masz przeceny o 50 czy 70% (i tak stratni nie sa)

Skomentuj

Zamieszczone przez jacekxyz Zobacz posta
        po prostu sklepy maja masakryczne marze
        Jednym z powodów jest to że u nas takie sklepy są praktycznie tylko w centrach handlowych a tam czynsze za powierzchnie idą w dziesiątki tysięcy za miesiąc..

Skomentuj

tylko, ze porownujecie ceny outlet gb-zwykly sklep pl
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No tak, to w takim konradzik88 - orientujesz sie jaka jest regularna cena wranglerow w gb, tak z ciekawosci?

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
              tylko, ze porownujecie ceny outlet gb-zwykly sklep pl
              nie porownuje w outlecie tylko w standardowym sklepie

butik lacoste czy armani buty standardowy koszt mniejszy niz u nas w outletach...
              regularna zalezy od modelu ojciec kupuje caly czas jeden model zwykle klasyczne jeansy cena 25gbp, jakies nowe kolekcje mlodziezowe z dziurami przetarciami czy te waskie jak dla kobiet 35-40. Nie kupuje bo chodze do outletu :) ostatnio przywiozlem 3 pary CK po 20gbp

Skomentuj

Nie na temat...
                Dobra panowie, bo temat "Firma audio" a my tu już o ciuchach...

Skomentuj

Nie chcę zniechęcać "tak, o", ale po kilku postach kolegi, który założył temat, wnioskuję, że lepiej będzie jeśli zmieni swoje plany i zamiast zarabiać na produkcji kolumn, zajmie się czymś innym. Żeby działać w danym temacie trzeba się trochę na nim znać - owszem, nie trzeba być specjalistą w danej dziedzinie, bo takiego można sobie przecież wynająć, ale pewne pojęcie trzeba mieć. A tutaj pytania o produkcję masówki, o głośniki TVM... No nie wróżę sukcesu :glare:

Skomentuj

Gdybyś uważnie przeczytał mój pierwszy post to wiedział byś, że nie zamierzam otwierać firmy a to z bardzo prostego powodu - moja wiedza na temat audio jest delikatnie mówiac uboga :)
                    Chciałem poprostu wiedziec co sadza o takim pomyśle forumwicze.

Skomentuj

Może zatrudnij sobie firmę która przygotuje Ci analizę rynku będziesz miał bardziej wiarygodne dane. A tak swoją drogą to nikt bezinteresownie nie zadaje takich pytań. Na forach o innej tematyce też wrzuciłeś taki temat?

Zamieszczone przez Majster Zobacz posta
                      Chciałem poprostu wiedziec co sadza o takim pomyśle forumwicze.
                      Po co?

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                        Może zatrudnij sobie firmę która przygotuje Ci analizę rynku będziesz miał bardziej wiarygodne dane.
                        Po co ? Kolejny raz powtarzam, że nie zamierzam otwierać firmy.

A tak swoją drogą to nikt bezinteresownie nie zadaje takich pytań.
                        A z kąd takie przekonanie ? czyżby bezinteresowność już nie miała prawa istnieć ?

Na forach o innej tematyce też wrzuciłeś taki temat?
                        Nie, nie wrzuciłem.

Po co pytam ? Może tak po prostu ? z ciekawości ? żeby dowiedzieć się co myślą o tym inni ?

Marios bez spiny.

Skomentuj

Spoko nie ma spiny :-)

Skomentuj

Czaruję...
                          X