nad ciuchami designerskimi np... glupie tshirty.... armani dolce prada itp itd za granica 50-60pln w outletach w polsce? 500 na allegro "wielka promocja" ? :) regularne ceny za granica a w pl to 300% roznicy np spodnie wranglery standardowa cena w uk to 25gbp=130pln
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Firma audio ?
Collapse
X
-
Jesli o takich ciuchach mowa to moze i tak, dla mnie to juz za wysoka polka (szkoda mi kasy) Co do wranglerow, to u nas tez tyle kosztuja, ale u ..... dystrybutora (znam jednego) po prostu sklepy maja masakryczne marze (pewnie narzucone) potem masz przeceny o 50 czy 70% (i tak stratni nie sa)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jacekxyz Zobacz postapo prostu sklepy maja masakryczne marze
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postatylko, ze porownujecie ceny outlet gb-zwykly sklep pl
butik lacoste czy armani buty standardowy koszt mniejszy niz u nas w outletach...
regularna zalezy od modelu ojciec kupuje caly czas jeden model zwykle klasyczne jeansy cena 25gbp, jakies nowe kolekcje mlodziezowe z dziurami przetarciami czy te waskie jak dla kobiet 35-40. Nie kupuje bo chodze do outletu :) ostatnio przywiozlem 3 pary CK po 20gbp
Skomentuj
-
Nie chcę zniechęcać "tak, o", ale po kilku postach kolegi, który założył temat, wnioskuję, że lepiej będzie jeśli zmieni swoje plany i zamiast zarabiać na produkcji kolumn, zajmie się czymś innym. Żeby działać w danym temacie trzeba się trochę na nim znać - owszem, nie trzeba być specjalistą w danej dziedzinie, bo takiego można sobie przecież wynająć, ale pewne pojęcie trzeba mieć. A tutaj pytania o produkcję masówki, o głośniki TVM... No nie wróżę sukcesu :glare:
Skomentuj
-
Może zatrudnij sobie firmę która przygotuje Ci analizę rynku będziesz miał bardziej wiarygodne dane. A tak swoją drogą to nikt bezinteresownie nie zadaje takich pytań. Na forach o innej tematyce też wrzuciłeś taki temat?
Zamieszczone przez Majster Zobacz postaChciałem poprostu wiedziec co sadza o takim pomyśle forumwicze.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaMoże zatrudnij sobie firmę która przygotuje Ci analizę rynku będziesz miał bardziej wiarygodne dane.
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaA tak swoją drogą to nikt bezinteresownie nie zadaje takich pytań.
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaNa forach o innej tematyce też wrzuciłeś taki temat?
Po co pytam ? Może tak po prostu ? z ciekawości ? żeby dowiedzieć się co myślą o tym inni ?
Marios bez spiny.
Skomentuj
Skomentuj