Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Konto osobiste, jaki bank?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Konto osobiste, jaki bank?

Mam konto w mBanku ale naliczają coraz więcej opłat :/ Jaki bank możecie polecić? Najbardziej zależy mi na darmowych przelewach i wypłatach z bankomatu.

Ale jak to, platne przelewy na ekoncie?

Skomentuj

w milenium 0,5zł za przelew Ogólne założenie - gdzie wychodzi najtaniej

Skomentuj

A to chyba, ze. Ja mam ekonto od wielu lat i przelewy sa za darmo. Wyplaty z bankomatow bezplatne tylko w okreslonych punktach. Trzeba bulic 5zl miesiecznie za darmowe wyplaty z kazdego bankomatu.

Skomentuj

http://diyaudio.pl/showthread.php/22518-Banki

Skomentuj

Ja mam w millenium, mam wszystko za darmo warunek wpłata co miesiąc 1kzł i jedno użycie karty
            Tylko nie pamiętam czy to była że tak powiem promocja czy jest aktualne.
            DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Ja mam w ing i tam darmowe przelewy i wyplaty ze wszystkich bankomatow.

Skomentuj

Ja podobnie w PKO SA, oplata miesieczna 9,99

Skomentuj

Ing zero opłat poza wpłatami gotówkowymi od lat, najlepszy bank choć nie wiem jakie warunki dają teraz.

Skomentuj

Ja ma PKO BP i też co miesiąc koło 10 zł opłat

Skomentuj

BZWBK - Konto godne polecenia , 5zł miesięcznie za kartę - masz wypłaty z wszystkich bankomatów za free i konto za free

Skomentuj

dawny alior sync czyli t-mobile obecnie. 0zł za wszystko(karta, przelewy wyplaty w calej pl), 5ekspresowych przelewow co msc za free i kilka innych detali. Do nie dawna byl mbank ale od jakiegos czasu sciagali za karte po kilka zl/msc

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                          dawny alior sync czyli t-mobile obecnie. 0zł za wszystko
                          Czyli chyba jeszcze lepiej niż ing, w ing jeśli zrobisz mniej niż za 200zł transakcji miesięcznie płacisz 2 zł za kartę.
                          Reszta free, największa zaleta to darmowe wszystkie bankomaty. Śmiać mi się chce jak ktoś potrzebuje kasę i szuka swojego bankomatu bo go kasują za wypłatę..

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                            Śmiać mi się chce jak ktoś potrzebuje kasę i szuka swojego bankomatu bo go kasują za wypłatę..
                            Teraz może i tak, ale wcześniej śmieszne to nie było.

Skomentuj

No masz rację, kiedyś w pko bp kasowali mnie 5zł za wypłatę 100zł. W mordę to było 5% za nic..

Skomentuj

dawny alior sync czyli t-mobile obecnie
                                Złożyłem wniosek i dopiero na sam koniec napisali, że wszystko jest darmowe ale za każdy sms który dostaniemy z banku, przy przelewach itp., zapłacimy 0,30zł.... Czyli podsumowując dla mnie najdroższa opcja.
                                ING tak samo jak mBank, każą płacić za kartę jeżeli nie przekroczymy 200zł.

Skomentuj

Że niby jaki sms? Hasło sms do przelewu np? Mnie nic nie kasują albo o czymś nie wiem

Skomentuj

Że niby jaki sms?
                                    Pewnie z informacją że dostałeś przelew.

Skomentuj

Zamieszczone przez damiani Zobacz posta
                                      ING tak samo jak mBank, każą płacić za kartę jeżeli nie przekroczymy 200zł.
                                      Tyle co nic. 1-2 zakupy w sklepie..

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                        Pewnie z informacją że dostałeś przelew.
                                        a tego nie używam bo po co mi to?:) Wchodzę i sprawdzam czy doszedł

Skomentuj

Czaruję...
                                        X