Gratuluje 10-ciolecia, to co moze cieszyc po tych latach to zawartosc merytoryczna forum, jest na wysokim poziomie, tak trzymac.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
diyaudio.pl - 10 lat serwisu 2004-2014
Collapse
X
-
dzieki marian za grafike
pozyczylem sobie :p
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaMam tylko wrażenie że niewielu znanych mi od początku pozostało na forum ale może na starość pamięć mi szwankuje ;D
a bylo ich sporo
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postadzieki marian za grafike
pozyczylem sobie
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaniestety masz racje - wielu juz sie nie udziela
a bylo ich sporo
Z trzema ostatnimi mam kontakt nadal, ale nie tu na forum... no może Maxi czasem tu zagląda.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaBudzik, Caras, Maxi, Dres...
umberto, tatoturbo, przemek, lukasz, michion, ezo i wielu, wielu innych
Skomentuj
-
A czy z okazji 10 lecia bedzie jakis konkurs i nagrody jak w high fidelity? http://www.highfidelity.pl/@main-2078&lang= :)
Skomentuj
-
Jak by konkurs był ogłoszony wcześniej, a finał był by wczoraj, to było by fajnie... a teraz to tak jakoś...
No ale konkursy nie są złe, można by zrobić taki jaki był na DIYakustyku, czyli konkurs na najładniejsze/najlepsze kolumny.
Zaczynając od dziś, a finał np. po wakacjach lub przed AS.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postakonkurs jakis mozemy zrobic - ale co on ma miec na celu?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postato ja proponuję aby byłby to konkurs na kolumny opracowane od podstaw a nie kopia projektu
A czy sama obudowa może być wzorowana już na istniejących (np. Sonusy), czy też musi być oryginalna?
Skomentuj
-
To może od razu uznajmy że Bingant wygrał :biggrin:
Zamieszczone przez melisław Zobacz postaTaki konkurs można by zakończyć spotem i rozdaniem nagród
Kwestia tylko miejscówki... no chyba że połączenie z AS wchodzi w grę.Last edited by marian; 19.06.2014, 16:14.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaTo może od razu uznajmy że Bingant wygrał
Skomentuj
-
Kto zgadnie, jakie to kolumny i czyj to projekt?
Kolumny maja ponad 10 lat i sa kultowe wiec sie kwalifikuja.
Nagroda - wysle na priwa schemat najnowszego wzmacniacza i ukonczony zasilacz audio SMPS :P
i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
Skomentuj