Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Stolarz w Bydgoszczy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Stolarz w Bydgoszczy

Witam!
    Znacie jakiegoś dobrego (taniego i dobrego :) ) stolarza w Bydgoszczy, który przyciął by płyty MDF 18mm na wymiar w jakiejś rozsądnej cenie?? Z góry thx za odpowiedź...

no ja nie jestem z bydgoszczy ale z doświadczenia wiem, że MDF można spokojnie kupić w sklepach typu NOMI, Castorama i m3 lud 3m :)

Skomentuj

aaaaaa dzięki :) będzie trzeba się przejechać i zakupić co trzeba

Skomentuj

Witam

o oni w cenie materialu od razu Ci to pokroja :)

pozdr

Skomentuj

W warszawie jest tak:

Castorama mdf 19 mm 56 pln m*m cięcie 1,5 za jedno cięcie

Obi "mdf? mie mamy czegoś takiego... chyba"

Leroy Merlin mdf19mm 46 pln m*m cięcie za darmo chyba że wymiary formatki są poniżej 20 cm, wtedy 3,5 pln szt.
          (ale można się dogadać z facetem co tnie, tylko trzeba przyjść jak jest mało osób - ja tak zrobiłem)

W zakładach stolarskich króluje wiórówka i sklejka.
          Pozdrawiam

Skomentuj

w castoramie w szczecinie za mdf już laminowany od 35 do 40zł za metr bierzący czyli tyle co chcesz i pocięte nie trzeba nic dopłacać za np cięcie

Skomentuj

w gdansku za mdf 30mm w wymiarze calej plyty 3m x 1.5m chca 98zl a za 19mm 78zl mozna tam dogadac sie z facetem ktory moze pociac to lecz nie na male kawalki tylko np wg bocznej sciany projektowanej kolumny np 40cm szerokosc, ceny sa niskie z tego wzgledu ze to nie jest sklep tylko hurtownia artykułów meblowych (ale forniru nie maja moga sprowadzic na zamowienie)

PS: i tak w porownaniu mdf'u do wiorowki to duza cena bo u mnie w miescie w NOMI kosztuje 11zl za 1m x 1m 18mm wiorowki i facet dotnie jak ktos chce zgodnie z wymiarami podanymi przez kupujacego

Skomentuj

MarasK, Ja ostatnio szukałem MDF 22mm na skrzynie do suba ..objeździłem castorame, lyroja, Obi i nigdzie nie bylo takiego "grubego" ...moze 18 dostaniesz. Natomiast wszędzie gdzie nie pytałem jest brane za cięcie od 1 do 1,5 za cięcie. Chyba w Nomi trzeba było płacic za całą płyte - nawet za niewykorzystane kawałki, które po tem ci oddadzą, ale po co. Ja się wkońcu poddałem i zrobiłem z 22mm wióra. I tak mialem problem żeby go dostać, bo wszędzie mieli tylko 18. Tutaj castorama jest niezawodna i tania ...zapłaciłem chyba 20 pare złotych za skrzynie o pojemności bodajrze 30-40 litrów. Pozdro

Skomentuj

ja dalem 27zł za dreno na skrzynke ok 35 litrow do mojego subka kochanego w castoramie w szczecinie

Skomentuj

Czaruję...
                  X