Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Proszę zgłaszać błędy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Proszę zgłaszać błędy

Jeśli coś nie działa, jest błąd, proszęwpisywać.

Sory ale dopiero teraz to zauważyłem. Moje spostrzeżenie jest tutaj
    http://www.diyaudio.pl/forum/viewtopic.php?t=182

Skomentuj

Czy tylko ja nie widze polskich znaków ??

Skomentuj

Obrazki same znikają

Skomentuj

Ja też mam jakieś ? zamiast polskich liter,niema powrotu na stronę główną a przecież na górze tego fofum jest taki napis http://diyaudio.pl
          niemożna zrobić z niego hiperłącza,linki na górze strony głównej są "pomieszane"

Skomentuj

Hmm tez nie mam polskich 'czcionkuf'.

Aha, czy ta podstrona ktora pojawia sie po kliknieciu na logo PhpBB jest potrzebna?

Skomentuj

Pewnie tak!!!!Bo chodzi o to,że forum jest darmowe,tzn.pobranie jego szablonu,warunkiem jest chyba właśnie pozostawienie tego logo-nawet ze względu na prawa autorskie.

Skomentuj

Ja napisalem o stronce ktora sie pojawia po kliknieciu na logo...z reszta kliknij i zobacz o co mi chodzi. To nie jest odnosnik do czegos zwiazanego z phpbb tylko do portalu, odnosnie ktorego tyczy sie nasze forum...no nie wiem jak to wytlumaczyc.

Moze zmienic link aby przekierowywal na diyaudio.pl, a nie na to co jest tam?

Skomentuj

esh0 ostatnio pod tym nagłówkiem było zupełnie coś innego,a teraz..........niewiem co to jest,ale fajne ma funkcje,tylko zabardzo niewiem czemu to ma służyć :-)

Skomentuj

z tymi znakami polskimi to dziwna sprawa, bo mi przegladarka pokazuje kodowanie windows, ale wystarczy, ze sobie odswieze strone i od razu sa polskie znaki i kodowanie pokazuje dobre tzn. iso-8859-2

Skomentuj

Może macie w cache'u starą www.

Skomentuj

Nie wiem co jest nie tak, ale po przeczytaniu postu i powrocie na strone główną pokazuje mi, że post jest nieczytany.
                        ...Właśnie zauważyłem, że ja w ogóle nie widze nowych wiadomości! :(
                        Sprawa wygląda tak: Po zalogowaniu się jest ok. i widze nowe posty, ale jak wybiore któryś z działów, to pokazuje mi ostatnie posty z 24.08. Mogę wybrać bezpośrednio nowy post i wtedy go widze, ale jak powróce do działu to posty znikiają. Forum widmo? :o

Skomentuj

u mnie są polskie znaki, to chyba sprawa wybierania kodowania przez przeglądarkę, bo galeon i Konqueror wyświetlają ok a Opera całkiem zjada polskie literki.
                          Co do poprawek, to można zmienić odnośnik pod ->home całkiem u góry w lewym rogu.

Skomentuj

a ja nie widze na jakim systemie i przegladarce "jedzie" zygmunt ale to chyba jednorazowe

Skomentuj

nie to nie jest jednorazowe, bo wyłączyłem identyfikację przeglądarki i systemu
                              mogę sobie na przykład właczyć identyfikację jako MacOS hehe :)

Skomentuj

hehehe
                                dzieki za info.....

Skomentuj

Coś mi sie dzisiaj posty niechciały otwierać.

Skomentuj

Mnie denerwuje to ze za kazdym razem jak wyłacze stronke to musze sie logowac nawet jak zaznacze by automatycznie to robił;/

Skomentuj

hehe ja mam automatyczny logout nawet podłuższej bezczynności...

Skomentuj

logować się loguje ale czasem jak chcę napisać odp i już ją wysyłam wtedy zamiast ją zapisać na forum odnosi mnie na jakąś angielską str.. ostatnio dosyć często tak miałem.
                                        pozdro

Skomentuj

Czaruję...
                                        X