Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Potrzebny tv 32 ''

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Potrzebny tv 32 ''

Jak w temacie, doszedłem z moja do wniosku ze kupujemy tv. Nie większy niż 32'' i nie dorozszy niż 1000 zł. :)

Bylem dzisiaj w Oszołomie i wyhaczylem takie 3 pozycje.

1. Sajszung UE32H4000AW
    2. El Dżi 32LB5610
    3. Filips 32PHH4319/88

Co chce miec w tv:

- FS - 100 Hz <---
    - ma byc na LED-ach
    - 2 x HDMI
    - USB 1-2x
    - odtwarzacz plików/filmów z penisdrajwa
    - Tuner DVB-T

Czego nie chce mieć:

- wszystkiego innego co mi do życia potrzebne nie jest.

Teraz pytanie do znajacych temat na ktorym ja nie znam sie wogole.
    Ktory z tych 3 tv jest ok. Tudzież prosze mi pokazac palcem jakis inny mi nie wiadomy model godny zainteresowania.

PS. na trylion procent bedzie wisial na scianie.

W tym budzecie cudow sie nie spodziewaj, wielkich roznic miedzy tv za ta kase nie bedzie, a co do reszty to hmm wszystko o co pytasz jest w specyfikacji kazdego z niech, wiec sobie poczytaj i porownaj.

Skomentuj

Powiem ci że nawet w budżetowych są różnice. Weź pendriva ze zdjęciami i filmami które znasz i porównaj sobie w sklepie który ci najlepiej leży.
      A jeszcze jest taka opcja, że w Polsce się pojawiły sklepy które oferują lekko używane sprzęty albo powystawowe itp ściągane z zachodu, zazwyczaj oferują gwarancję na ten sprzęt. Koło mnie jest jeden taki, ale to w Wawie. Ale zaobserwowałem tez takie w innych miastach. Telewizory tez mają i można poszukać coś ciekawego w ciekawych cenach (zwykle ok. 50-70% nowego) Może uda ci się w budżecie dorwać jakiś lepszy model?

Skomentuj

Ledy nie Ledy, spędziłem 10 dni na szukaniu po necie dobrego i taniego TV, testy opinie recenzje.
        samsung b360 series
        Ja mam 100% satysfakcji.

Skomentuj

Czaruję...
        X