Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

3gp W SIEMENS c65!!!???? ale jak???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

3gp W SIEMENS c65!!!???? ale jak???

Niedawno zakupiłem sobie Siemensa C65. Słyszałem ze ODTWAŻAJĄ pliki .3gp poprzez jakiś programik w języku JAVA (pliki z filmikami) tak jak jego lepsi bracia CX65, M65 …z ta różnica ze maja oni już wbudowane sekwencje video. Szukam i nic znaleźć nie mogę…najwyżej same convertery albo inne syfy są;/ Jak ktoś by wiedział jak się nazywa ten programik JAVA albo znal jakiś ciekawy link…to był bym wdzięczny 

[ Dodano: 2005-01-11, 16:36 ]
    aha....jak ktos by mial jakies fajne stronki z darmowymi aplikacjami java do siemensa to linki sa mile widzne :) ....NIE CHODZI MI O GRY :)
    Załączone pliki

www.siemensinfo.pl poszperaj po tej stronce jest tam wielke forum napewno znajdziesz odpna swoje pytanie

Skomentuj

Gratuluje zakupu musisz byc bardzo zadowolony ze SWOJEGO nowego fona !!!!!
      Pozdro

Skomentuj

siemens

Też mam ten telefon od sierpnia. Fajny tylko polecam ci jak najszybciej wgrać nowe oprogramowanie, albo kazać żeby serwis to zrobił. Niewiem jak tobie ale mi po miesiącu jak dostawałem sms to sie wyłączał, zmienili soft i wszystkie usterki zniknęły, propo filmików to bardzo ciekawe, też bym chciał żeby c65 mógł odtwarzać filmy. Ten soft to porada tylko w razie czego. :)

Skomentuj

ja wgralem nowy soft sam..... mozna scignac z strony siemnsa :) tylko trzeba miec kabel po COM-a...aha bateria jest straszna;/ kupilem se za 30zl 670mAh :)

Skomentuj

ja tam bym sie pozbyl tej sluchawki. Siemens czesto stosuje takie "chwyty", ze wypusczza na rynek modele jakby "okrojone" w stosunku do innych modeli np A52 do C45. Jezeli nie zmienisz softa na jakas modyfikacje, ktora usprawnilaby telefo, to lepiej dozbierac i kupic lepszy model. Fakt faktem ME45 jest najlepszy i zawsze taki pozostanie! :]

Skomentuj

Czaruję...
            X