Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki TV 42 cale ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki TV 42 cale ?

Witam.
    Noszę się z zamiarem kupna telewizora. Jestem laikiem i właściwie nie wiem co wybrać a wybór jest dość spory. Jeśli się ktoś z waz zna, a zakładam że jest was tu sporo to chciałbym abyście pomogli mi coś wybrać, bo właściwie nie wiem nawet na co patrzeć... Oczywiście mam kilka wymagań, oto one:
    -Minimum 42 cale może być więcej ale te 42 to dla mnie raczej w sam raz.
    - możliwość oglądania filmów np. na CDA...
    - wi-fi
    - możliwość podłączenia do kompa jako monitor.
    - oczywiście najważniejsze poza wielkoscią to jakość obrazu.

A teraz jeszcze powiem moze do czego będę używał. 90% filmy nagrane na jakiś nośnik bądź mobilnie 10% telewizja naziemna. Gry raczej odpadają całkowicie.
    fundusz jaki chcę na to wydać to 1600zł no góra 1800 ale wolałbym jak najmniej, bo na ten przykład 3d nie jest mi potrzebny, ale jak by był to niech jest. Bardziej chciałbym się skupić na jakości filmów Full HD niż czegoś w 3D

Prosze was o pomoc w szukaniu czegoś odpowiedniego.

poczytaj http://www.hdtv.com.pl/
    tv tak czesto sie zmieniaja ze trzeba byc bardzo na biezaco w temacie

Skomentuj

Moim zdaniem 42 to samsung... toschiby mają matryce samsunga tak czy tak... a mam w domu sharpa... to masakra jako jeden jedyny na 4 tv w domu nie odbiera wszystkich stacji naziemnych dopiero po skonfigurowaniu ręcznie znalazł ale i tak nie chodzi kilka regionalnych.. samsungi wszystkie łapią od strzała

Zamieszczone przez schwalba Zobacz posta
      możliwość podłączenia do kompa jako monitor.
      HDMI już każdy ma

Reszta jak wyżej Paweł napisał :)

Skomentuj

też polecam samsung , używam plazme 51" 3 lata, niezawodny, i chyba najtańsze tv robią , bez tych "no name"

Skomentuj

A ja z samsungiem mam średnie doświadczenie, raz się sam włączył raz wyłączył i to plazma, generalnie nie mój tv tylko u rodziców, w domu są jeszcze 2 plazmy panasonica i bez zastrzeżeń, sam też mam panasonica ale z serii gt, tesciowie panasonica st, obraz zyleta

Skomentuj

Zamieszczone przez szastal Zobacz posta
            sam też mam panasonica ale z serii gt, tesciowie panasonica st, obraz zyleta
            Potwierdzam w/w posiadacz Panasonica DT60 w 42"
            (specjalnie szukałem starego modelu)

Skomentuj

Czaruję...
            X