Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Speaker Workshop oszalał na win7

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Speaker Workshop oszalał na win7

Witajcie

Coś dopadło mojego Speaker Workshopa. Wszystko było ok do dziś.
    Odpalam SW normalnie się włącza ale zawsze z ostatnim projektem który miałem zapisany i da się go normalnie przeglądać.
    Przy próbie jakiegokolwiek otwarcia innego projektu .swd program się zawiesza....
    Próbowałem zmieniać zgodności na win 98, xp, vistę jak również reinstal i ręczne usuwanie w reg edicie wpisów dalej nic..
    Jakieś pomysły ?
    System windows 7 Home Premium.

Hej Pany, a moze to dobry moment migracji na inne oprogramowanie? :)

Skomentuj

No właśnie nie Mam sentyment Pozatym ma wszystko czego trzeba

Skomentuj

Działa w xp mode (wirtualna maszyna na xp) bez problemów. Trzeba doinstalować ze strony małego miękkiego.

Skomentuj

Wiem, wiem ale na win7 mi działał cały czas i nagle J*b ;/ pomiary i tak robię na Pc z xpkiem ale wiekszość przeglądam na lapie i sobie odpalałem tylko do przeglądania

Skomentuj

Prawdopodobnie wyłączyłeś jakikolwiek sprzęt nagrywający, dlatego się nie uruchamia. Musisz włączyć coś.

Skomentuj

Sam program można włączyć. Można wejść w kilka opcji natomiast po wejściu w preferences od razu się zawiesza.
              Tak samo jak przy próbie otwarcia jakiegoś zapisanego projektu.

Skomentuj

Pozostaje kupić jakiś starszy sprzęt, zainstalować XP i z bańki. Albo nauczyć się innych programów działających na 7- ce. Przerabiałem ten temat osobiście i wolałem się nauczyć.

Skomentuj

Mam kompa z Xp do pomiarów ale stacjonarkę, na codzień używam lapa z win 7 i np przeglądam lub robie projekty w SW na lapie, teraz przestał działać w ogóle. Zainstalowałem Virtual machine z windowsem XP i problem z głowy.

Skomentuj

Czaruję...
                  X