Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

no i sie pojawily....

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

no i sie pojawily....

... na allegro podruby tesli, i to jeszcze jakie tanie

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38631396

ciekawe kto pierwszy zechce to przetestowac jakie parametry ma faktyczne :P

Skomentuj

ktos z forum mogl by sie podiac tego jak ma mozliwosc.. bo jestem ciekawy jak bardzo odbiega od orginalu :]

Skomentuj

a najlepszy jest tekst:
        "A DZIĘKI SPIRALNEJ MEMBRANIE BARDZO RÓWNOMIERNIE SIĘ ROZCHODZI PO POMIESZCZENIU" -rotfl

Skomentuj

zawieszenie tekstylne?? a co to estradowka ?? mi tam wyglada na gumowe chyba ze chodzi o dolne ale to chyba nic nadzwyczajnego...

Skomentuj

wlasnie tesh na to zwrucilem uwage hehe czasami ludzie nie wiedza co pisza :P

Skomentuj

skosni sie wszystkiego chyca, a swoja droga to ciekawe jakie parametry maja te hanseny

Skomentuj

ja jak bym producentem tesli i bym zobaczyl ze ktos podrabia moje glosniki to bym sie wkur... a tak swoja droga to co moze byc za 16zl ? - kupa,kupa i jeszcze raz kupa

Skomentuj

zonk :)

http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.p...dr%F3bka+tesli

one juz są

Skomentuj

no tak pamietam tego posta :) ale chodzilo mi o to ze sie pojawily na allegro

Skomentuj

Moje ptanie troche odbiegnie od tematu , dlaczego taki mały glośnik potrzebuje aż 100W ??? zreszta teraz wszystko aby zasilić trzeba minimum 50W ???

Skomentuj

Aż sie wierzyć nie chce, że to podrobka. Przecież kolesie z tesli nie są w ciemie bici. Moze to są teslowe odrzuty produkcyjne sprzedawane hansenowi za połowe ceny ? :)

Skomentuj

w sumie to YoShi moze miec po czesci racje, mi sie tez zdaje ze te glosniki nie sa skladane przez hansena bo membran nie dostaniesz od tesli

wg mnie to moze hansen kupil po jakiejs specjalnej cenie hurtowej te glosniki ;] albo podpieprzyli z hurtowni jakas dostawe ;]

ps. mozna by zaryzykowac te 40 zł, kupic dwie sztuki i sprawdzic je

Skomentuj

Czaruję...
                          X