Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Deck PL

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Forum Deck PL

Sqter pokazał mi ostatnio forum na Deck.pl poczytałem pare tematów i widze że ludzie tam siedzący wogóle nie znają się na żeczy az żal dupe ściska.... juz przestało mnie dziwić że mnustwo firm prosperuje mimo że jadą jedynie na marce... tam widze że wyznają zasade drozsze = lepsze... nawet jak parametry samego producenta śwaidczą na niekorzyść zestawu..... ludzie nie potrafią czytać charakterystyk jedyny parametr jaki znają to moc. a jedyne co uwazają za słuszne i warte wszelkich pieniędzy to limitery zabezpieczenia tego tamtego śmego i owego poprostu padaka.... podyskutujcie troche bo za chwile coś czuje że mnie zbanują :P niech ktoś nam pomoze :)

http://forum.deck.pl/viewtopic.php?p=41028#41028
    wontek zaczyna się robić ciekawy.... admin okazłą się kompletnym ignorantem nie podaje zadnych konkretnych argumentow tylko mówi że to jest głupie i juz :)

Jeśli gdzieś się pomyliłem niech mnie ktoś zjedzie tutaj :P bardziej ufam tutejszym forumowiczom :)

Skomentuj

rzeczywiście admin tamtego forum to "balon napompowany powietrzem czyli efekt wizualny jet zato w środku pustka" to może być denna myśl przewodnia na dzisiejszy dzień pozrdawiam

Skomentuj

Debil nigdy nie dowie się że jest debilem choć każdy mu to mówi...

Skomentuj

hmmmmm.
          Normalnemu niewarto tłumaczyc wiele razy . Debi...wi nie warto takze .
          Pierwszy zrozumie za pierwszym razem . 2gi nie zrozumie nigdy.
          Zapodajcie mu linki do forów o diy i niech gośc sobie poczyta . Wtedy bedzie wielki bo bedzie wiedział ze coś jest ale nie bedzie do końca wiedział co.

Skomentuj

http://shop.deck.pl/product_info.php/products_id/250

Sami oceńcie o co się rozchodzi...

Skomentuj

opoprostu koleś nie przyzna (będąc szefem sklepu moderatorem i adminem) że sprzęt który sprzedaje za kupe szmalu jest przewartościowany.... taki "pan i wladca"

Skomentuj

i po co podawac becwalom linka do diy? zeby sie zalogowall i zaczal rugac? jeb... tamta strone

Skomentuj

nie moze sie przyznac do tego ze jego sprzet jest przewartosciowany poniewaz straci klientow i zaufanie.. o ile wogole jakichs klientow ma

Skomentuj

e taki sobie gdzie ja bym to postawil

Skomentuj

Sprzęt niezły,przyznaje.Ale kwota kosmicznie zaporowa.Już wolę 2kW na starych "doniczkach"+2 TL.Spoko na impry starcza.
                      PZDR

[ Dodano: 2005-01-14, 21:46 ]
                      Qrna,zablokowali forum dla zwiedzających,chętnie bym se pogadał z tym fachmanem.
                      PZDR

Skomentuj

szkoda słów siedzi tam taki elektroniczny leper i mysli ze jest panem wszechświata...
                        taak ja mam racje i basta....tak sobie myśli
                        dynacord był ok w latach osiemdziesiątych... znam conajmniej 5 zawodowych realizatorów dźwieku którzy mi in piszą dla "estrada i studio" i wszyscy wypowiadają się ze ogólnie firma jest bardzo przeceniana nie liczac kilku mniejszych modeli..ale ten pan też chce zyć wiec lepiej mu w droge nie wchodzic bo jeszcze pupe kablem głosnikowym zbije.... chyba można zamknąć temat- alphard to najlepsza firma na świecie..czemu o tym nie wiecie?

Skomentuj

wow , nom kazda wypowiedź tego kolesia niema w sobie nic konkretnego tylko ciagle polemika na temat jak to na chamoowni trabanta remontowac Sw nieźle go tam pojechałeś "wiedzą" :)

Skomentuj

Sound Wave

1) google -> nauka czytania i pisania w jęz. polskim . przyda ci sie . tyle ortów w kilku słowach już dawno nie spotkałem .
                            2) moje kompetencje:
                            http://deck.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=41
                            ( wybór kilku imprez na krzyż )

Co do reszty pisarzy nic nie mam . bo nie znam Państwa . mam nadzieję jednak, że pomożecie mi przy następnym evencie lub projekcie - nieźle płacę za wiedzę i umiejętności .

więcej zapewne będzie tu: http://forum.deck.pl/viewtopic.php?t=4051 ( topik widoczny bez logowania )

Pozdrawiam oraz zapraszam do lektury

Skomentuj

w przeciwieństwie do ciebie ja nie usune tego posta:P ani nie dam ci ostrzezenia bo i poco?? jesteś ignorantem nie potrafisz podać argumentów które by mnnie przekonały a w dyskusji ograniczasz się jedynie do oferty swojego sklepu.... bez jaj zachowujesz się jak dziecko któremu zabrali łopatke do piasku... jest tylko jeden dobry zestaw ten co ja sprzedaje i mam na nim największą marże....

Skomentuj

Sound Wave masz rację co do deczka ale po co się ścierać ? niech myśli że jest fajni inni też niech tak myślą i niech żyją w błędzie PozdroO

Skomentuj

santłejF

a) zmień nazwę tematu (jeśli jesteś tu modem) bo jak na razie ja kompetencje pokazałem . przynajmniej ich część . natomiast ty nie wykazałeś się niczym .

b) cytuję:
                                  q: miau
                                  [ długa cisza ]
                                  a: nie chce mi się z tobą gadać ...

orass dobranoc

Skomentuj

hehe, smieszni jestescie, przeciez forum deck pl to nie forum o wzmacniaczach, kolumnach i car audio, ale o sprzecie dla DJa, dlatego nie wiem sound wave po kiego licha właziłes na to forum???? wszystkie, pewnie o wiele bardziej fachowe opinie na temat waszego sprzetu przeciez masz tutaj.......

tematy elektroniki i nagłosnienia nie są u nas traktowane moze w tak fachowy sposob jak u was, jak ktos ma jakis problem jezeli hcodzi o naglosnienie to opinia deka całkowicie wystarcza, i nikt a przynajmniej ja nie mam zamiaru z nim polemizowac na ten temat bo wiem, ze nie znam sie na tym a dek jest jak dla mnie wystarczjąco kompetentny aby sie wypowiedziec na dany temat i mi ew pomoc......i to mi starczy....

daltego nie pierdol o tym, ze forum deck.pl jest niekompetentne bo wasze forum sie diametralnie rózni tematyką.

no offence pozdr

Skomentuj

z calym szacunkiem ale robicie na daremno wojne i juz chyba nie wiecie sami o co

ja sie deckowi nie dziwie, odnosnie jego zachowania

w tamtym temacie ktory zaczeliscie, pod koniec sa wlasciwe odpowiedzi i radze poczytac dobrze a bedziecie wiedziec wszystko

poprostu taka jest polityka firmy, cena za zestawy musza odzyskac pieniadze wlozone w zbudowanie tych zestawow, kaazdy musi jakos zarobic i jeszcze utrzymac pod soba ludzi. A co do brzmienia cobry to juz chyba kto jaki ma gust, jednemu pasi, drugiemu nie

Skomentuj

Ja się już z deckiem dogadałem apropo tematu od którego się to wszystk ozaczęło więc jeśli ktoś nie ma nic konstruktywnego do dodania to nie widzę sensu kontynuowania tej polemiki... Ew można założyć podobny temat tu i zobaczyć jaką opinię przedstawią tutejsi...

Malixx
                                        , forum deck pl to nie forum o wzmacniaczach, kolumnach
                                        Może troszkę uważniej przewertuj tamto forum, o kolumnach i wzmacniaczach też jest, tyle że z reguły nie od technicznej strony.

jak ktos ma jakis problem jezeli hcodzi o naglosnienie to opinia deka całkowicie wystarcza, i nikt a przynajmniej ja nie mam zamiaru z nim polemizowac na ten temat bo wiem, ze nie znam sie na tym a dek jest jak dla mnie wystarczjąco kompetentny aby sie wypowiedziec na dany temat i mi ew pomoc......i to mi starczy....
                                        A ja lubię czasem usłyszeć opinię paru osób na dany temat, niestety z osób zajmujących się profesjonalnie nagłośnieniem i znającym temat jest jedynie deck(swego czasu też cqt). Opinii jest tyle ilu ludzi więc czasem dobrze jest wymienić zdania bo każdy się czegoś nauczy w ten sposób...
                                        Pozdro

btw

Cześć Deck. Witamy na diyaudio :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X