Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rozpoznanie tandety CCA

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez SowaZ Zobacz posta
    No w elektroniku to inna sprawa ja chyba za 3m zapłaciłem ok 7zł 1.5mm2. Oczywiście możesz zobaczyć czy to nie cca xD

W poście 16 chodzi mi o sygnałowe kable (wejście na obudowie-preamp, preamp-koncówka mocy), a nie o końcówka mocy-porty na obudowie (tam można już bez obawy dać zwykłe miedziane 2.5mm2
    Zamotałeś jeszcze bardziej :-)

jesli chcesz zrobić interconect RCA-RCA lub RCA-jack to możesz wykorzystać ekranowane kable dwużyłowe mikrofonowe jak i kable instrumentalne jednożyłowe ekranowane. Jest tego bardzo dużo różnych producentów do wyboru do koloru i w rożnych cenach. Z kabli takich robi się właśnie także interconecty do zastosowań na rynku PRO i to wcale nie te najtańsze
    Tutaj masz przykład takiego przewodu:
    http://www.monacor.pl/product/show/1003/GAC-100-2
    Zbudowany jest z przewodu instrumentalnego lub mikrofonowego Gotham GAC-100-2. Była również wersja z mikrofonowego GAC-200-2 który miał właśnie dwie żyły w ekranie. Był to najsensowniejszy kabelek jaki miałem, tak cenowo jak i funkcjonalnie. Gdyby go oblec w jakiegoś kolorowego szlaucha zdjętego z linki wspinaczkowej i dokręcić srebrzone wtyki WBT to audiofile cmokaliby z zachwytu na wszystkich swoich hi-endowych grupach dyskusyjnych ;-)

Skomentuj

Czaruję...
    X