Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Akkus - co o nim sadzicie?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Akkus - co o nim sadzicie?

Witam, co sadzicie o sklepie internetowym www.akkus.com.pl?
    Pytam bo troche opozniaja sie z wysylka i chce wiedziec czy wogole dostane glosnik :(

ja u nich juz 2 razy zamawialem.
    wszystko dotasrło, tak jak zamowilem, troszke jednak sie opozniaja.

Skomentuj

Kupowałem, Akkus jest OK. Ale ceny na śruby imbusowe mają z kosmosu. Dzisiaj zapłaciłem za 20 śrub M5 40mm i 10 śrub M4 40mm całe dwa złote szesnaście groszy. A zobaczcie po ile oni mają jedną sztukę

Skomentuj

rowniez polecam ten sklep, kupowalem unich juz kilka razy i zawsze wszystko szybko doszlo

Skomentuj

A ceny wam odpowiadają? Mnie trzymają od nich z daleka.

Skomentuj

a jakie znacie inne sklepy??

Skomentuj

zalezy co chcesz kupić: Prolech, Akustyk (tu na telefon), Akustyka z Będzina...

Skomentuj

w Akustyce kolesie sie zabardzo przechwalaja :P nie przepadam za tym sklepem

Skomentuj

qrde poszukuje tanich śrób imbusowych i nie moge znalesc..;/ same jakies kosmiczne ceny..wie ktos gdzie mozna takie sruby kupic...jak tak to prosiłbym o adres

Skomentuj

ja moge polecic ARTON.. zamawiałem w pn a w śr wieczorem paczka była w domu
                    wszystko ładnie zapakowane.. płaciłem przelewem wiec przesyłka kosztowała tylko 10zł

Skomentuj

Leroy Merlin Sosnowiec - śruby na kilogramy, jakie chcesz - M4 M5 M6 od 25 do 60mm.
                      A w Castoramie dostaniesz podkładki ząbkowane - niestety drogo - za sztukę od 40 groszy w górę...

Skomentuj

a ja obszedlem caly wroclaw i nigdzie nie mozna dostac czarnej sruby M4 juz obojetne z jakim lbem, chyba malowac bede musial, bo w akkusie 2,20 za jedna to ciutke za duzo

Skomentuj

U mnie zamawiajac w AKKUSie przelew szedl chyba z miesiac, bo w tytule wpisalem "konto AKKUS" a nie samo "AKKUS". Dla mnei to smieszne trzymac kase w takim banku. Osobiscie wole w EMPIRE kupowac.

Skomentuj

Zamawiałem już 5 razy na akkusie. Sprwy techniczne super, ładnie wsyzstko i szybko przychodzi jednak jest bardzo drogi. Np: Visaton W130S na Greltonie(czy jakoś tak) kosztuje 102 zł a na Akkusie aż 130 zł. jest to co prawda taki kolosalny wyjątek, resztą jest troszkę droższa ale wydaje mi sieże warto dołożyć i mieć pewniaka. Polecam

Skomentuj

>mkul: a na dworcowej w "śrubach" byles? albo w mealzbycie na jednosci kolo zeromskiego?

Skomentuj

Zamieszczone przez hummer
                                >mkul: a na dworcowej w "śrubach" byles? albo w mealzbycie na jednosci kolo zeromskiego?
                                na dworcowej podobnie jak na legnickiej, braniborskiej, w castoramie, praktikerze i na swobodnej tylko ocynk, na jednosci mam troche daleko, a z tego co czytalem to ta sama firma co na dworcowej, nie wiem moze do obi sie wybiore, bo malowanie srub jakos mi sie widzi

jesli ktos wie gdzie we wrocku mozna kupic czarne sruby M4 to niech koniecznie da znac!!!

Skomentuj

P.S Moze ktoś wie gdzie na terenie Lublina z kolei mozna kupic śruby imbusowe M4 lub podobne?

Pozdrawiam

Skomentuj

ja z tym sklepem nie chce miec nic wspolnego ceny z kosmosu kilka razy moje zamowienie zostalo zignorowane pozatym otoczka tej strony (moje zdanie)

Skomentuj

dorwalem wreszcie czarne sruby imbusowe na pl. grunwaldzkim, za nieco ponad 6 zl mam zapas na kilka konstrukcji (w akkusie mialbym 3 sruby nie liczac przesylki ...no comment)

Skomentuj

dorwalem wreszcie czarne sruby imbusowe na pl. grunwaldzkim, za nieco ponad 6 zl mam zapas na kilka konstrukcji (w akkusie mialbym 3 sruby nie liczac przesylki ...no comment)
                                        zdradź chociarz gdzie na grunwaldzie jest tego typu sklepik, bo nie kojarze. sam chętnie bym kupił...

Skomentuj

Czaruję...
                                        X