Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ZAPINAJCIE PASY :P

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ZAPINAJCIE PASY :P

kto jadl cos przedchwila lepiej nniech nie zaglada na ta stronke :P mi ]
    http://www.wetcentrum.pl/sierra/foru...pic.php?t=9869
    PS nie pusccie pawia :P

chyba powiem ojcu zeby wolniej jezdzil

Skomentuj

Ostro! Chociaz prawie pawia puściłem.

Skomentuj

ja nie :P
        2 razy w tygodniu widze poprzewcinane głowy i ciała odarte ze skóry i nie wywołuje to u mnie zadnych odruchów , przyzwyczaile sie

Skomentuj

Kurcze to kim ty jesteś?

Skomentuj

Miałem iść na medycynę :/ Fotki dają do myślenia, ale nie wywołują u mnie odruchów wymiotnych lub innych

Dla ludzi o mocnych nerwach --> www.rotten.com Chociaż może znacie

Skomentuj

studentem medycyny :P

Skomentuj

Co do pasów to różnie z nimi bywa. Raz mogą uratować życie, a raz nie. Ale oczywiście jak najbardziej należy je zapinać. Co do zdjęć to są naprawde hardcorowe, ale na necie jest tego pełno. Ja praktycznie widziałem już wszystko za sprawą stronki www.stileproject.com (Uwaga ze wzgledu na niektóre filmy trzeba mieć skończone 18 lat i silną psyche. Ostrzegam!). Tam np. pod nazwą "Car crash aftermath" jest film, który pokazuje jak sprzatają kolesia po wypadku motocyklowym. I to jest dopiero szczyt obrzydlistwa.

Skomentuj

Kurna, co ten koleś wykombinował, żeby przez przednią szybę z takim impetem wylecieć, nie stuknąwszy w coś?

BTW, nie wiedziałem że po takim "urazie" bije jeszcze serce, a ilość krwi na to wskazuje.

Skomentuj

mlodedrwale, on nie wyleciał przez szybe... on w nią wleciał !! zobacz w która stronę jest dzióra w szybie .... ten koleś został potrącony... to widać po uszkodzeniach samochodu...

mimo wszystko śmierć miał szybką....nawet pewnie nie wiedział o tym :/

Skomentuj

Fakt, był potrącony, ale nie wpadł też do środka, tylko rozpłatał się o krawędź dachu chyba.

Skomentuj

Jak chcecie zobaczyc co sie dzieje jak cos wleci przez szybe to popatrzcie na to:

http://www.kladblog.com/image/200501/general/crash.htm

Pozdrawiam.

Skomentuj

jak chcecie żebym sobi3 rzygnął to proszę bardzo:P hehe
                          omg pozdro:)

Skomentuj

Moj szwagier jest strazakiem i kiedys dostarczyl mi CD ze zdjeciami z cyfrowki z wypadkow. Tam byly nasze polskie i zgaraniczne obrazki. Dla ludzi o slabych nerwach przyslozylyby mdlosci, zwlaszcza motcyklisci...

Skomentuj

hehe niezły film z tym motocyklista bez głowy;
                              jednakze taki widok nie zmienił mego zdania co do motocykli zreszta nic nie zmieni :)

Skomentuj

o ja piernicze. Przewalone tak zginąć. Chirurdzy dopiero muszą pozszywać ciało, żeby rodzina mogła go do trumny włożyć

Skomentuj

freejack, ciekawe co się stało z kierowcą...

Skomentuj

http://www.kladblog.com/image/200501/general/crash.htm

Skąd w tamtym samochodzie tyle krwi?? Rozumiem z przodu... Ale na tylnym siedzieniu, suficie, a nawet z tyłu w bagażniku i na tylnej klapie od wewnątrz ?!?

Skomentuj

ja mam znajomka w drogowcem, gadal mi jak to pieknie potem wszystko czyszcza niejeden nawet nie wie ze jezdzi samochodem w ktorym gosc rozwali sobie czache o kierownice a krew zabryzgala cala podsufitke, ktos sie cieszy ze kupil auto okazyjnie ale nie wie poczym :/

a tutaj link jakby komu bylo malo www.ogrish.com , klikamy w lewym menu w ARCHIWES i mamy caly mega zbior wypadkow na wszystkim no i jeszcze GOREGASM

Skomentuj

Kocur, jak to skąd... ze zwierzaczka wszystko wyciekło, z kierowcy też (jak jeleń komuś urwie głowę to krew aortą pryska), pooglądaj trochę Happy Tree Friends to zobaczysz ile krwi i flaków może być z jednego zwierzątka...
                                        ps. to za kierownicą to mózg kierowcy? flaki czy coś takiego?? a to w bagażniku to chyba śledziona...

Skomentuj

Czaruję...
                                        X