Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pokój DIYaudio.pl na Audio Show 2015?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
    tylko jaoąś hostessę trzeba skołować.
    Może takie https://www.youtube.com/watch?v=0V50EYtIxzs :)

Skomentuj

Nie na temat...
      zakaz pisania sie skonczyl i juz wracasz do po kolejny? jeszcze sie nie nauczyles?

Skomentuj

Wyluzuj chłopie beret...

Skomentuj

Nie na temat...
          Nowy rekord Brencika, niecałe 3h wytrzymał bez zakazu :)

Chcecie moje "Nutki" w pokoju, czy już starczy sprzętu? Mógłbym podrzucić, wprawdzie albo w czwartek wieczorem, albo dopiero w piątek wieczorkiem. Jakieś strasznie wypasione nie są (szczególnie pod kątem lakierowania), ale z daleka cieszą oko. I tak patrzę, że ani jednego Borysowego wzmaka nie widzę. Nikt się nie może pochwalić? Niby mógłbym przywieźć mojego BG9 ale się zbytnio do prezentacji nie nadaje, bo w budzie po starym Fisherze. Może jakby go gdzieś w kącie schować

Skomentuj

Dawaj dawaj !!

Skomentuj

Kto i kiedy przyjeżdża rozstawiać sprzęt? Ja będę najprawdopodobniej w piątek koło 12 - 13-tej.

Skomentuj

Marian i Karol będą w czwartek w nocy, nie wiem jak reszta. Ja będę w piątek jakoś po 8, więc jakby trzeba było coś wnieść to będę do dyspozycji.
                Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

...

Skomentuj

Micwoj myślę, że nutki jak najbardziej można wystawić, BG9 gdyby był w jakiejś ładnej obudowie to też, ale jak masz go wsadzonego w bude po innym wzmaku to chyba tak nie bardzo się nadaje.
                    Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Tak też i myślałem. Gadałem z Marianem, jeszcze kwestia czy będzie na czym postawić. One na codzień wiszą na ścianie (zresztą będą zaopatrzone w przykręcaną blachę od uchwytu na plecach) i nie mam do nich żadnych standów. Zróbmy tak, ja w piątek wieczorem przywiozę na wystawę, zobaczymy jak się sprawy mają.

Skomentuj

Ja będę w piatek wieczorem (z krk wyjeżdżam około 15)
                        Last edited by Hermes; 03.11.2015, 15:18.
                        marcinsywala.pl
                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

A ja już piję w czwartek..
                          PS. Od 16 Sobieski już dostępny dla wystawiających w czwartek.

Skomentuj

Ja mógłbym pomóc około 15, ale wtedy to już chyba będziecie ogarnięci ?

Skomentuj

o 15-stej ma być już wszystko zapięte na ostatni guzik (jeśli chodzi o piątek).
                              Jeśli ktoś przyjedzie w trakcie trwania wystawy, będzie musiał czekać do godziny jej zakończenia w danym dniu (chyba że sprzęt który przyjedzie będzie mały gabarytowo).
                              Chodzi o to aby nie robić zadymy w trakcie trwania wystawy.

Skomentuj

Mogę pomóc coś w czwartek.

Skomentuj

W czwartek nie będzie trzeba.
                                  Po za tym w czwartek będziemy późnym wieczorem.

Skomentuj

Ja będę około godziny 20 w piątek ale to już rozmawiałem z Karolem.
                                    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                      W czwartek nie będzie trzeba.
                                      a juz chcialem pisac ze moge pomoc

Skomentuj

W niedzielę będzie co robić, po wystawie.

Skomentuj

najlepiej bedzie tp sprzedac w trakcie i niech nowy wlasciciel to wynosi

Skomentuj

Czaruję...
                                          X