Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pokój DIYaudio.pl na Audio Show 2015?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
    Jakby ktos chciał pomoc i uczestniczyć w projekcie to zapraszam
    Z dynią i tak zmarnujesz excela :P
    Zamień na szpilkę albo chociaż satori to coś z tego będzie

Skomentuj

Zamieszczone przez HoNo_ Zobacz posta
      Doradzicie w jakim Wątku, czy na jakim Forum najskuteczniej szukać ekipy na taką eskapadę ?
      co rok zakladamy temat o obecnym audioshow. poczekaj az sie pojawi i wtedy spokojnie znajdziesz chetnych

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
        co rok zakladamy temat o obecnym audioshow. poczekaj az sie pojawi i wtedy spokojnie znajdziesz chetnych
        Dziękuję za podpowiedź.
        Myślę więc, że póki co zarezerwuję pokój (5-cioosobowy??) "w ciemno", a potem zmontuję ekipę.

PS.
        Z grubsza, kiedy taki wątek "Wyjazdu na Audio Show 2015" może pojawić się na forum ?
        Kończę i nie zaśmiecam już wątku.

Skomentuj

Nie na temat...
          Zamieszczone przez HoNo_ Zobacz posta
          Z grubsza, kiedy taki wątek "Wyjazdu na Audio Show 2015" może pojawić się na forum ?
          Wrzesień / październik zazwyczaj.

Skomentuj

To ja dokładam seas excel i dynaudio w monitorze
            Nie ma ale mam nadzieje zrobic
            Mam na to 2 miesiące

Jakby ktos chciał pomoc i uczestniczyć w projekcie to zapraszam
            Esotar czy inna Dynia?

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
              Z dynią i tak zmarnujesz excela :P
              Zamień na szpilkę albo chociaż satori to coś z tego będzie

Raczysz Waćpan żartować
              Szpilka mnie denerwuje przy dłuższym słuchaniu a do satori jestem uprzedzony

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez djrobo Zobacz posta
              Esotar czy inna Dynia?

Z czerwona naklejka
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Raczysz Waćpan żartować

- - - - - aktualizacja - - - - -

Z czerwona naklejka
                czyli co?

Skomentuj

Esotar
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

chętnie posłucham.
                    btw. podejrzewam że ze 2 osoby które będą odpowiedzialne za pokój będą w nim też spały? pytam bo też zamierzam wziąć pokój w Sobieskim, więc można wieczorem zrobić nieoficjalne odsłuchy w mniejszym gronie:) a i auto będę miał już ogarnięte więc można zrobić odsłuchy w hotelowym garażu:)

Skomentuj

Moje tez juz gra
                      Wiec jakby ktos chciał to zapraszam:)
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ktoś chętny na jakiś afterek/before?:)
                        Na odsłuch też się więcej miejsca znajdzie niż w pokoju w Sobieski, a do niego kilka kroków

Skomentuj

no to przy okazji audioshow może będzie okazja na mały spot caraudio:)

Skomentuj

Zamieszczone przez PanMembran Zobacz posta
                            Ktoś chętny na jakiś afterek/before?
                            Na odsłuch też się więcej miejsca znajdzie niż w pokoju w Sobieski, a do niego kilka kroków
                            Apartament na twardej :)
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Bywasz?:) jeszcze się nie spotkaliśmy?:)

Skomentuj

Mości Pan raczy żartować

Skomentuj

audioszoł na narodowym?
                                  https://www.facebook.com/pages/audio...455031?fref=nf

Skomentuj

Pisałem już gdzieś, że nie będzie Bristolu, będzie Stadion Narodowy i 3 dni :) (piątek od 16 chyba).
                                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Takie krótkie podsumowanie prawdopodobnych klocków bo nam się to rozjedzie jak nie wrzucimy tego w jednym poście :)

1. dolphin123 - lampiak 12B4A SE
                                      2. Hermes - kolumny w TL
                                      3. LuSzTi - Monitory Satori 16 + CSS
                                      4. MariuszElektro - Wzmacniacz lampowy SE GM70, SE 6C4C, PP PCL86, PP EL34 +Lampucera maxi + preamp lampowy
                                      5. _NATAN_5064 - Wzmacniacz wg Borysa hd50
                                      6. mbar - kolumny aktywne Tonsil + Seas
                                      7. marian - kolumny 3 way ala Wilson Audio Sophia 3
                                      8. Petrycz - monitory Usher + HDS + standy :)
                                      9. lklukasz - seas excel i dynaudio w monitorze - kibicuje i bardzo chętnie posłucham :)

Panowie - spróbujmy zorganizować źródło, jakiegoś daca oraz najważniejsze - STANDY i STOLIK pod sprzęt.
                                      Kable będą wykonane specjalnie na tą imprezę w sporej ilości, więc o to się nie martwmy.

Dla przypomnienia bo wyżej widziałem Tomek dopytywał Pawła czy pokój jest oficjalnie w tym roku - TAK - mamy już oficjalną rezerwację. Palton też to już potwierdzał. Jak już wcześniej pisałem zajmuję się tym tematem, więc nie ma opcji by coś się nie udało - podopinam wszystkie guziki do końca. Zostaje kwestia płatności ale dopóki nie dogram jeszcze kilku tematów nie chcę mówić głośno o finansach. Planuję zminimalizować koszty by ewentualna zrzutka była symboliczna.
                                      <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Predzej pytalem czy Pawel wyrazil zgode
                                        Czy po prostu tak sie zebraliscie i niech bedzie to 'ze niby' od diyaudio

Skomentuj

Paweł wyraził zgodę i sam rozpoczął ten temat :) sam bez zgody bym przecież nie robił takiej akcji :) temat się przyjął pozytywnie to i rezerwacja już jest.
                                          <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Czaruję...
                                          X