Czy ktos z Was oglada cos na tej stronie i filmy sie nie zacinaja? Od jakiegos czasu nie idzie z tego korzystac. Sprawdzalem na 3 komputerach, rozne przegladarki i albo sie zacina na reklamach albo trakcie filmu. Ktos cos moze?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
TVN Player zacina.
Collapse
X
-
Wypróbuj ta opcję z tej strony 😃 mi kiedyś ten sposób pomógł http://forum.pcformat.pl/TVNPlayer-z...-buforowaniu-tLast edited by andiandi2103; 23.09.2015, 06:16.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez piotreq123Ja mam ten problem na TVN Playerze zainstalowanym na telewizorze a tu nie ma mozliwosci przeinstalowania czegokolwiek >:(Last edited by dolphin123; 23.09.2015, 13:24.
Skomentuj
-
Oglądałem ostatnio wojewódzkiego i sie nie zacinało, ale po zminimalizowaniu odcinek sie resetował i musiałem oglądać zmowy miliony reklam...Last edited by dolphin123; 23.09.2015, 13:24.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaNa RPi2 śmiga normalnie.
Skomentuj
-
To chyba w dużej mierze zależy od prędkości internetu, bo wcześniej mielismy u siebie średnią prędkość i często sie zacinało jak oglądaliśmy coś przez internet, szczególnie w wyższej jakości. Ale ostatnio zmieniłem i dostawcę i zwiększyłem prędkość i jest dużo lepiej. Da się oglądać w najlepszej jakości i nic się nie zacina. Więc wydaje mi się, że w tym tkwi największy problem. Nie jestem specem od komputerów, tylko mówię jak to się sprawdziło w moim przypadku.
Skomentuj
-
Ja nie mam akurat problemów z oglądaniem na Chromie, za to zacina mi się niemiłosiernie Firefox. Nie mam też tvn playera, tylko polsatowską iplę. Na wielkim telewizorze w zasadzie nie da się oglądać z niej filmów, bo są dość spore piksele, ale w laptopie jest akurat w sam raz. Problem w tym, że Firefox często przy tym wywala, pojawia się komunikat, że za chwilę sam się wyłączy. Mam wszystkie aktualizacje, nie mam wirusa, nie rozumiem, na czym polega słabość. Explorer i Chrome na innym sprzęcie odpala iplę dobrze.Last edited by Natalia; 05.11.2015, 19:50.
Skomentuj
Skomentuj