Chciałbym kupić zestaw do malej sypialni z możliwością rozbudowy (przeniesienie zestawu do salonu) Nie jestem zbyt na bieżąco z najnowszym sprzętem i nie wiem na ile można polegać na informacjach od producentów sprzętu wiec potrzebuje pomocy kogoś z doświadczeniem. Mam sporo cd i MP3 z bardzo rożną muzyka od poważnej przez rock do jazzu. Na początek chciałbym kupić amplituner z 2 głośnikami półkowymi (jak najmniejszymi). Chciałbym tez podłączyć tv. Ja wiem ze trzeba przesłuchać sprzęt w salonie i zdecydować co mi najbardziej pasuje. Jednak po wizycie w jednym ze sklepów z "lepszym" sprzętem odniosłem wrażenie ze sprzedawca nie słucha tego co mowie tylko próbuje wcisnąć mi mini wieżę za duże pieniądze. Z informacji jakie wyszukałem na internecie wydaje mi się dobrym wyborem dla mnie była by Yamaha RX-V479 (1699 zł) ze względu na: 1.podłączenie sieci (możliwość korzystania z mp3 -komputer tablet czy telefon). 2. radio internetowe. 3. radio UKF. 4. wygodna obsługa przy pomocy telefonu czy tabletu. 5. możliwość podłączenia sprzętu mac. 6. I wygląda ładnie i klasycznie.
Jeśli chodzi o głośniki to podobają mi sie Monitor Audio Bronze 2, jednak sztuka kosztuje 795 zl a to dla mnie za dużo. Pomyślałem wiec ze może Monitor Audio MR2 by wystarczyły. Jeśli masz jakieś sugestie i chwile czasu byłbym wdzięczny za pomoc.
Pawel
Jeśli chodzi o głośniki to podobają mi sie Monitor Audio Bronze 2, jednak sztuka kosztuje 795 zl a to dla mnie za dużo. Pomyślałem wiec ze może Monitor Audio MR2 by wystarczyły. Jeśli masz jakieś sugestie i chwile czasu byłbym wdzięczny za pomoc.
Pawel
Skomentuj