Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

centralny w fordzie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

centralny w fordzie

Witam wszystkich.
    Prosze o pomoc kazdego zorientowanego w temacie zakładani uniwersalnego zamkacentralnego w Escorcie.
    Załozyłem taki niedawno w moim golfie i tesciowi bardzo sie to spodobało i tez chce taki miec. PRoblem polega na tym że w fordzie jak wiadomo nie ma grzybków w drzwiach tylko zamki blokuje sie ta samą dzwignią co otwiera. Zastanawiam sie czy taki zwykły komplet z Allegro mozna z powodzeniem zamontować w Fordzie.
    Proszę o odpowiedz bo jeszcze dzis musze podjąc decyzję aby przesyłka pojawiła sie u mnie w sobotę.
    Dziękuje i pozdrawiam.

Zagladnij na forum fan klubu jakeigokolwiek forda. jest fiesty i eskorta

Skomentuj

O ile wiem do fordow montuje sie inne centralne, bo te zwykle zamykaja drzwi precikami a w fordzie zamki chyba sa na linke czy cos takiego. Kolega kiedys kupil taki zamek niby do wszystkich aut, a jednak sie okazalo ze do jego forda nie mozna go wstawic.

Skomentuj

bo przewaznie wystarczy silownik, a ja mam (ford fiesta) w drzwiach silniczek z linka, wtedy jest inny rodzaj zamka w drzwiach do centralnego (dowiedzilem sie jak na szrocie chcialem zamek kupic) z dokladka z silownikiem. wiec najlepiej by bylo utrafic gdzies uzywana calosc (zamki z silownikami i linkami-cala zawartos drzwi). pogadaj z fordem jak sie w serwisie domontowywuje zamki centralne a potem sam brdziesz kombinowal :)

Skomentuj

Czaruję...
        X