Deal. Jedzie do Ciebie w przyszłym tygodniu 40 śrub M4 długości 30mm. Gdyby nie było tej długości, odezwe się. Dane do wysyłki poproszę na PW.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
domowa lakiernia czyli...
Collapse
X
-
Przemek
-
Co do kolumn to nie mam zielonego pojecia co to może być, ale mysle ze Przemek coś kombinuje z nowym subem. Po doswiadczeniach z sls'sem myśle ze buduje teraz suba na xls i być może z membraną bierną. Stawiam ma xls10 plus membrana bierna. Głośnik montowany na 8 śrub i tye samo srub membrana wychodzi 16 śrub, gdzie reszta? hmmm...
Skomentuj
-
Przyjmijmy ze beda terminale i jest 30 srob. Wiec tak, do monitorów hi-end Przemek włoży Peerless HDS-164 P który mocuje sie na 6 srob 6x2=12, do tego jakas vifke ktore montuje sie na 5 srob kazda, czyli 2x5=10, wiec 12+10=22, no i pozostaje 8 na terminale, no i 30 srob wykozystane. Kolce po dwa mniejsze na tył i po dwa wieksze na przod, tak aby konstrukcja była pochylona. Mam racje???
Skomentuj
-
To raczej jednak nie sub dlaczego tak mysle poniewaz na kiego ... 8 kolcow do suba i skoro ma juz caly zestaw w laminacie to nie szukalby forniru na suba zeby popsuc caly design zestawu. Wg mnie to fakt ze uzywa tych tylnych monitorkow jako stereo w innym pomieszczeniu czy jakos tak jest napisane w opisie to raczej w jednym pokoju bedzie mial kino a moze w tym drugim zestaw prawdziwego stereo. 2*22 To normalny front zdaza sie ze mają hiendowe po 10cm i nikt sobie z tego powodu nic nie robi. Tak wiec bedzie wg mnie to raczej stereo no chyba ze konstrukcja powstaje dla kogos.
Skomentuj
Skomentuj