Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spotify

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Spotify

Czy któryś z kolegów ma wykupioną wersję premium spotify? Rozumiem, że poza lepszą rozdzielczością i możliwością słuchania offline panel sterowania niewiele się zmienia?

Dolacze sie do pytania, czy warto przechodzic na premium? Bo reklam tak czy siak nie mam na darmowej wersji.

Skomentuj

Osobiście sam korzystam z wersji premium ze względu na trochę lepszą jakość i możliwość zapisu offline na PC i urządzeniach mobilnych. Nie korzystałem z wersji darmowej więc nie wiem czy panel sterowania się różni
      Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz posta
        Osobiście sam korzystam z wersji premium ze względu na trochę lepszą jakość i możliwość zapisu offline na PC
        W jakim formacie to zapisujesz?

Skomentuj

Nie mam pojęcia jak program to zapisuje sam utwór jest dostępny tylko i wyłącznie w aplikacji Spotify
          Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

no właśnie, już myślałem że flaków można sobie pociągnąć ..

Skomentuj

Szkoda, że Spotify ma maksymalną jakość tylko 320kbps, Tidal ma niby Hi-Fi ale za to jest brak możliwości zapisu offline

Skomentuj

Spotify zapisuje pliki jeszcze dodatkowo zaszyfrowane i podzielone po katalogach żeby sobie ich nie skopiować. Na początku boomu Spotify miałem przez kilka miesięcy premium i faktycznie zapisywanie plików jest na duży +, zwłaszcza że można sobie usiąść przed kompem, dodać listy, a później tylko zaznaczyć te które mają być offline na kompie i telefonie.
                Koniec końców i tak zrezygnowałem ze Spotify i mnie tylko denerwuje jak widzę gdzieś na stronie listę i każe mi otwierać stronę Spotify żeby tego posłuchać. Dodatkowo nie ma tam sporej części muzyki, której słucham. Jak miałem fajną listę dodaną to ją zaraz edytowali i robiła się coraz większa kicha. Wróciłem do słuchania z YT w domu i ewentualnie kilka ulubionych albumów na telefonie.

Skomentuj

Zamieszczone przez malikowy Zobacz posta
                  Dodatkowo nie ma tam sporej części muzyki, której słucham
                  No mi też sporo brakuje, tego co bym chciał posłuchać a nie mam w chacie. Tak teraz myślałem, że może w wersji premium jest więcej muzy ale nic takiego nie doczytałem :(

Skomentuj

Czaruję...
                  X