Czy któryś z kolegów ma wykupioną wersję premium spotify? Rozumiem, że poza lepszą rozdzielczością i możliwością słuchania offline panel sterowania niewiele się zmienia?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spotify
Collapse
X
-
Osobiście sam korzystam z wersji premium ze względu na trochę lepszą jakość i możliwość zapisu offline na PC i urządzeniach mobilnych. Nie korzystałem z wersji darmowej więc nie wiem czy panel sterowania się różniPreamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz postaOsobiście sam korzystam z wersji premium ze względu na trochę lepszą jakość i możliwość zapisu offline na PC
Skomentuj
-
Spotify zapisuje pliki jeszcze dodatkowo zaszyfrowane i podzielone po katalogach żeby sobie ich nie skopiować. Na początku boomu Spotify miałem przez kilka miesięcy premium i faktycznie zapisywanie plików jest na duży +, zwłaszcza że można sobie usiąść przed kompem, dodać listy, a później tylko zaznaczyć te które mają być offline na kompie i telefonie.
Koniec końców i tak zrezygnowałem ze Spotify i mnie tylko denerwuje jak widzę gdzieś na stronie listę i każe mi otwierać stronę Spotify żeby tego posłuchać. Dodatkowo nie ma tam sporej części muzyki, której słucham. Jak miałem fajną listę dodaną to ją zaraz edytowali i robiła się coraz większa kicha. Wróciłem do słuchania z YT w domu i ewentualnie kilka ulubionych albumów na telefonie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez malikowy Zobacz postaDodatkowo nie ma tam sporej części muzyki, której słucham
Skomentuj
Skomentuj