Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Galeria zdjęć do kalendarza na 2017 rok - dodaj swoje zdjęcia!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Galeria zdjęć do kalendarza na 2017 rok - dodaj swoje zdjęcia!

rozpoczynamy zbieranie zdjec do kalendarza na rok 2017

ja w tym roku planuje skonczyc wzmacniacz

Wypadało by trochę popracować nad WB/detalami, no ale to jak już będzie coś działane z kalendarzem.

Mam też sporo innych, ale to wrzucę do wątku w gotowych ... jak go założę ;-)

Skomentuj

Jak dla mnei powinieneś zmienić nakrycie stołu.. zupełnie nie pasuje do nowoczesnego wzmacniacza a raczej do unitra amator :)
      To oczywiście moje subiektywne zdanie.

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
        Jak dla mnei powinieneś zmienić nakrycie stołu.. zupełnie nie pasuje do nowoczesnego wzmacniacza a raczej do unitra amator :)
        To oczywiście moje subiektywne zdanie.
        Wykadruje się "zwis" i będzie ok

Skomentuj

Zamieszczone przez gi Zobacz posta
          Wykadruje się "zwis" i będzie ok
          Nie do końca bo widać co to jest. Mi osobiście się to kojarzy z moją babcią gdzie wszędzie takie "nakrycia" były.
          Stół sam w sobie jest taki brzydki że lepiej do zdjęcia wygląda z ?
          Ja rozumiem że żona/dziewczyna to założyła .

Skomentuj

Nie do końca bo widać co to jest. Mi osobiście się to kojarzy z moją babcią gdzie wszędzie takie "nakrycia" były.
            Stół sam w sobie jest taki brzydki że lepiej do zdjęcia wygląda z ?
            Ja rozumiem że żona/dziewczyna to założyła .
            Właściwie po prostu leżał to na zdjęciu też jest, nie był kładziony specjalnie do fot

Mam też foty na panelach, o inne będzie ciężko w najbliższym czasie bo korzystam z aparatu i szkieł brata więc pewnie najwcześniej w maju mógłbym cyknąć na innym podłożu (a jak nie to PS i wklejamy na skrzydło nowoczesnego samolotu :P ) :)

Skomentuj

Od razu lepiej na panelach :) Ale mimo wszystko "rozbierane" foto bardziej pasuje do kalendarza DIY.
              W tym roku mamy tyle czasu że można wszystko dopracować i mieć gotowe zdjęcia przed końcem roku.

Skomentuj

No dobrze, ale to jego zdjęcie i wrzuca takie jak chce :) Tobie nikt nie narzucał jakie masz zdjęcie wrzucić swoich monitorów.
                Ale idą Twoją ideologią - lepsze by było jakby co najmniej jedna kolumna miała wyciągnięte głośniki, z widokiem zwrotnicy. W końcu to forum DIY :P
                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Od razu lepiej na panelach :) Ale mimo wszystko "rozbierane" foto bardziej pasuje do kalendarza DIY.
                  W tym roku mamy tyle czasu że można wszystko dopracować i mieć gotowe zdjęcia przed końcem roku.
                  Życie to sztuka kompromisu, więc proszę masz "to samo" ujęcie ale za to na "babcinym" podłożu (za to z retuszowanym "zwisem") ;-)

Reszta pójdzie do wątku w gotowych i przy najbliższej okazji może cyknę jakieś inne o ile będą chęci :)
                  Last edited by gi; 19.01.2016, 18:12.

Skomentuj

Zamieszczone przez gi Zobacz posta
                    Właściwie po prostu leżał to na zdjęciu też jest, nie był kładziony specjalnie do fot

Mam też foty na panelach, o inne będzie ciężko w najbliższym czasie bo korzystam z aparatu i szkieł brata więc pewnie najwcześniej w maju mógłbym cyknąć na innym podłożu (a jak nie to PS i wklejamy na skrzydło nowoczesnego samolotu :P ) :)

to zdjecie jest super!

zdjecia wzmacniaczy sa bardzo trudne. trzeba pokazac sporo detali jak i ogolna bryle. na tym zdjeciu jest wszsytko co trzeba

moznaby zrobic maly kolaz z detalami wnetrza

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                      Tobie nikt nie narzucał jakie masz zdjęcie wrzucić swoich monitorów.
                      Ale idą Twoją ideologią - lepsze by było jakby co najmniej jedna kolumna miała wyciągnięte głośniki, z widokiem zwrotnicy. W końcu to forum DIY :P
                      Zgadza się, jednak teraz mamy dużo więcej czasu i przypuszczam że zdjęć będzie o wiele więcej niż dwanaście i będzie głosowanie, stąd moje propozycje bo wzmacniacz jest bardzo ładny.
                      Czyli wszystkie prezentowane zdjęcia muszą być "rozbierane" ? Chodziło mi w przypadku tego wzmacniacza że z otwartym bokiem wygląda lepiej . Ja tu nikogo nie atakuję ani nie zmuszam, napisałem w poście wyżej że to moje subiektywne zdanie i wystarczy się z nim nie zgodzić i po sprawie

Skomentuj

Nie na temat...
                        napisałem w poście wyżej że to moje subiektywne zdanie i wystarczy się z nim nie zgodzić i po sprawie
                        Więc się nie zgodziłem o tym napisałem :) Teraz wystarczy przyjąć moje zdanie na ten temat, zgodzić się z nim lub nie i po sprawie :)
                        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

marian, poprosze na maila hi-res tego zdjecia!
                          piekne tlo

Skomentuj

A co na to ustawa o wychowaniu w trzeźwości?

Skomentuj

"olać ją"

przypomniales mi zebym wrzucil zdjecia kubkow

Skomentuj

podziekowania dla lokiec3
                                http://diyaudio.pl/showthread.php/27...o-G20SC-W-170S

Skomentuj

Wiem że moje kolumny już były aczkolwiek w innym wydaniu, więc zgłaszam :)

Skomentuj

poprosze na maila wersje w duzym rozmiarze!

szkoda ze orientacja pionowa... ale cos moze sie wymysli

Skomentuj

Swoją drogą jest październik a zdjęć tyle co nic. Może by podwiesić ten post bo znowu będzie "za późno"...

Skomentuj

Swoją drogą jest październik a zdjęć tyle co nic
                                        Dwie konstrukcje, a nawet trzy będą ukończone za miesiąc.
                                        Będzie zdjęcie z tegorocznego AS + osobno każda z konstrukcji, czyli będą 4 zdjecia

Skomentuj

Czaruję...