Witam :)
Czyżbyście nie lubili nocy DJ?????
Nikt mi nie płaci za reklama(bo jak tez wczesniej...moga byc takie opinie:(.......)
To bardzo fajny wieczór i noc :) Leca najfajniejsze kawałki jakie dotad słyszałam (na raz) w jednym radio! :))))
To chyba zbedny komętarz jeśli chodzi o to ze TT reklamuje jakas stacje...
Chyba nawet uważam to za śmieszne i chyba dowcipne :)))
Wiec sie razem z tego śmiejmy:/
ps1. jesli chodzi o DJ to taki ziomek niemoże puszczac innej muzy bo już sie nie nazywa DJ
ps2. widze i nie tylko ja ze kolejna kobitka się odezwała na forum ot prosze państwa
ps3. tato turbo wiem coś o tym jak mi kiedyś gownem płacili za jego wywóz to dostawałem jedną tone kupy za wywiezoną tone kupy, żeby było sprawniej odrazu to co wywozilem brałem jako zapłate :)
ps3. RADJOSTACJA - okolice zielonej chyba bo w zielonej tgo słucham - sama nowa i najlepsza muza różnego typu od techno komercyjnego po disco polo ze smetnika ale tylko najlepsze <- tak to jest reklama a czym mi płaca to wspomniałem wyżej :)
a wogóle tacy wielcy technomaniacy na tym forum widze a jest tu ktoś wogóle kto tez siedzi na FTB.PL i wogóle wie co to jest ???!!!!!!!!!!! jesli jest ktoś z tamtąd to niech sie tu odezwie bo mam pare sprawek mniejszych i wiekszych jak np wyjazd na imprezki mayday czy sunrise i takie duperelcie
nie uslyszysz tam techniawki z dyskotek, ale jakies hausowe rytmy, albo inne techniczne i mniej popularne brzmienia, czasem sa nawet dj-e (angelo mike byl np.)
http://www.radio.com.pl/bis/ tutaj masz stronke radia bis, w niedziele jest muza klubowa, kiedy indziej sa inne audycje (rock metal)
w czwartki poadto sa jeszcze audycje ptp. dj gra...tez ciekawe :)
edit:
co trzeba zrobic zeby link dzialal??:| bo nie wiem....
Budzik, co do FTB.PL to tam nie siedze ale mam zamiara sie wlaczyc, wiem co to jest i w muzie klubowej siedze od dawna, siedze za to na Ekwadorze, a na ftb sie zarejstruje niebawem.
Pozdro
Ancze, ty sięschowaj a ne puste słowa puszczasz, jakieś konkrety :]pozatym jako pierwsi i jako jedyni na LP pojechali, imprezy w stylu ... hmm techno= walenie młotkiem i jeden rytm przez 30 minut to jest głupota, takie imprezy to ja równam z hiphopowym machaniem ręką :| , pozatym od dawna ci co mie znali wiedzieli że PvD to mój ulubiony DJ i jakośw tym roku został numerem 1 ale ja jakoś lubie polisz kluby, oby tylko niebyło w nch tyle dzieciaczków , muza klubowa jest dobrą muzą i NIEpowiedziałem że jestem fanem Ekwadoru, byłem tam ale o wiele bardziej wole protca w głogowie, wielki parkiet, muza dobra i klimat też
Skomentuj