Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Oczywiscie jak co tydzien dla wszystkich Wawa 101.0

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Oczywiscie jak co tydzien dla wszystkich Wawa 101.0

Wieczor Dj'ejow
    101.0 RDC

TatoTurbo, ile dostajesz za reklamę? ;]

Skomentuj

heheh dobre pytanie :) przyznaj sie <cfaniak>-u :P:P

Skomentuj

gowno poprostu lubie to radio ...i tyle

Warszawa ť101 MHz
        Siedlce ť103,4 MHz
        Płock ť101,9 MHz
        Radom ť89,1 MHz
        Ostrołęka ť100,8 MHz
        Ostrów ť87,6 MHz

Skomentuj

Witam :)
          Czyżbyście nie lubili nocy DJ?????
          Nikt mi nie płaci za reklama(bo jak tez wczesniej...moga byc takie opinie:(.......)
          To bardzo fajny wieczór i noc :) Leca najfajniejsze kawałki jakie dotad słyszałam (na raz) w jednym radio! :))))
          To chyba zbedny komętarz jeśli chodzi o to ze TT reklamuje jakas stacje...
          Chyba nawet uważam to za śmieszne i chyba dowcipne :)))
          Wiec sie razem z tego śmiejmy:/

Skomentuj

radio bis => niedziela w nocy => mocne nocne => tez dobre sety daja :)

Skomentuj

a dokladniej co tam za muze nadawaja? techno?

Skomentuj

ps1. jesli chodzi o DJ to taki ziomek niemoże puszczac innej muzy bo już sie nie nazywa DJ

ps2. widze i nie tylko ja ze kolejna kobitka się odezwała na forum ot prosze państwa

ps3. tato turbo wiem coś o tym jak mi kiedyś gownem płacili za jego wywóz to dostawałem jedną tone kupy za wywiezoną tone kupy, żeby było sprawniej odrazu to co wywozilem brałem jako zapłate :)

ps3. RADJOSTACJA - okolice zielonej chyba bo w zielonej tgo słucham - sama nowa i najlepsza muza różnego typu od techno komercyjnego po disco polo ze smetnika ale tylko najlepsze <- tak to jest reklama a czym mi płaca to wspomniałem wyżej :)

pozdro

Skomentuj

A techno przez internet : www.di.fm

Skomentuj

lepsze to http://afterhoursdjs.org/

Skomentuj

a wogóle tacy wielcy technomaniacy na tym forum widze a jest tu ktoś wogóle kto tez siedzi na FTB.PL i wogóle wie co to jest ???!!!!!!!!!!! jesli jest ktoś z tamtąd to niech sie tu odezwie bo mam pare sprawek mniejszych i wiekszych jak np wyjazd na imprezki mayday czy sunrise i takie duperelcie

Skomentuj

kiedys tam siedzialem jak forum bylo calkiem inne, mozna bylo udostepniac muze itp

mnie ta strona nie interesuje bo nie interesuje mnie "muza klubowa" i takie imprezy jak np. ekwador

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon
                          a dokladniej co tam za muze nadawaja? techno?
                          nie uslyszysz tam techniawki z dyskotek, ale jakies hausowe rytmy, albo inne techniczne i mniej popularne brzmienia, czasem sa nawet dj-e (angelo mike byl np.)

Skomentuj

Zamieszczone przez TatoTurbo
                            gowno poprostu lubie to radio ...i tyle
                            Tato, spokojnie :)

Skomentuj

speq: no wlasnie takie techniawki z dyskotek mnie nie interesuja, chyba poszukam tego radia ;]

TatoTurbo: a nie nadaje te radio przypadkiem w sieci?

Skomentuj

http://www.radio.com.pl/bis/ tutaj masz stronke radia bis, w niedziele jest muza klubowa, kiedy indziej sa inne audycje (rock metal)
                                w czwartki poadto sa jeszcze audycje ptp. dj gra...tez ciekawe :)

edit:
                                co trzeba zrobic zeby link dzialal??:| bo nie wiem....

Skomentuj

ekwador to sie chowa

Skomentuj

Budzik, co do FTB.PL to tam nie siedze ale mam zamiara sie wlaczyc, wiem co to jest i w muzie klubowej siedze od dawna, siedze za to na Ekwadorze, a na ftb sie zarejstruje niebawem.
                                    Pozdro

Skomentuj

Ancze, ty sięschowaj a ne puste słowa puszczasz, jakieś konkrety :]pozatym jako pierwsi i jako jedyni na LP pojechali, imprezy w stylu ... hmm techno= walenie młotkiem i jeden rytm przez 30 minut to jest głupota, takie imprezy to ja równam z hiphopowym machaniem ręką :| , pozatym od dawna ci co mie znali wiedzieli że PvD to mój ulubiony DJ i jakośw tym roku został numerem 1 ale ja jakoś lubie polisz kluby, oby tylko niebyło w nch tyle dzieciaczków , muza klubowa jest dobrą muzą i NIEpowiedziałem że jestem fanem Ekwadoru, byłem tam ale o wiele bardziej wole protca w głogowie, wielki parkiet, muza dobra i klimat też

Skomentuj

Budzik, wg kogo/czego PvD jest nr 1? wg magazynu dj mag numerem jeden jest tiesto a za nim PvD

Skomentuj

Czaruję...
                                        X