Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Słuchajta Słuchajta ;]

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Słuchajta Słuchajta ;]

Znalazlem super stronke ... nie wiem moze ktos juz na niej był ale co tam
    http://www.visaton-bausaetze.de/ ponad 50 złotych róznicy ... albo i wiecej ... w porowaniu do polskic dilerów !!! ;] z tamtad mozna cała gromada zamowic głośniki a nie z danii czy z kas tam ... ;]

Byłem, widziałem, już dawno temu.
    W porównaniu do Audio Components to żadna rewelacja. W porównaniu z polskimi sprzedawcami (czytaj: zdziercami) dalej są dużo lepsi.
    W interesujących mnie kategoriach (Scan Speak, Eton, Morel) jest u nich drożej średnio o ok. 30 i więcej %.
    Po dodaniu kosztów przesyłki (dużo większych w Audio Components) i tak Audio Components wypada lepiej.
    Różnice nie są bardzo duże, ale i tak jest dużo taniej niż w Polsce !!
    Nie dajmy się Akkusowi, Qba i innym !!!
    Pozdrowienia

Skomentuj

a ile stoi euro? bo wg mnie ceny sa takie same jak w www.akkus.com.pl i www.akustyk.com.pl

[ Dodano: 2005-02-02, 03:17 ]
      a nawet wychodzi mi drozej :/

Skomentuj

Aktualnie, według
        http://waluty.onet.pl/
        4,0629 (w sprzedaży)
        Wychodzi jednak taniej. Co prawda niewiele, ale jednak.

Skomentuj

co za koles to on chyba to w zlocie liczy ... temu komu wychodzi drozej ;] a pozatym to racja NIE DAMY SIE POLSKIM ZDZIERCA czyli akkusowi ;] euro stoi po 4 zeta
          ta strona jest lepsza bo na tej dunskiej chyba nie ma Alcone acustic !!!!!! ktore ja chcialem zamowic i jeszcze nie ma Focala ! ;]

Skomentuj

taa...coś mi się nie wydaje żeby się chętni znaleźli na zakup za granicą...był wątek i umarł na off-topicu...i co?

Skomentuj

ja planuje zakup Alcone acustic i focala ... i racze jeszcze pare rzeczy z tej strony jak ktos chce cos zamuwic ze mna to fajnie moze jakis rabaci bedzei a jak nie tao nie ... jak wolicie siano wydawac w polsce po 60 - 90 zloty wiecej to bardzo prosze !!

Skomentuj

Przemek, a kto mowi że wątek umarł?

Skomentuj

Odniosłem wrażenie że nic w nim się nie posuwa do przodu. Śledząc podobny wątek na podobnym forum - tam to idzie znacznie "żywiej"...

Skomentuj

ożywienie to będzie u mnie jak mi głosniczki przyjdą...

Skomentuj

Przemek, Nie masz racji. Ja Paweł i jeszcze pare osób własnie czekamy aż nasz przelew dojdzie na miejsce :] ...wiec Ci co się naprawde zainteresowali dopieli swego. Przy okazji podziękowania dla Pawła za fatygę z tym wszystkim.

Skomentuj

a to ok

Skomentuj

Przy okazji podziękowania dla Pawła za fatygę z tym wszystkim
                          Nie ma za co, wszyscy na tym zyskujemy:]

a co do tego sklepu http://www.visaton-bausaetze.de/ to peerless xls 12 jest tam dokładnie 2 razy droższy niż w Holandii

Skomentuj

co do projektu Gipsy2 to nie wiem jak sie sprawy mają. Ja zostałem odtrącony :)

Skomentuj

jeśli chcecie zruszać sobie nerw, to zobaczcie ceny na
                              www.partsexpress.com
                              www.madisound.com
                              www.zalytron.com

po ile ten dolar jest teraz? :/

Skomentuj

Czaruję...
                              X