Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

użytkownik Michagm - ktoś zareaguje?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

użytkownik Michagm - ktoś zareaguje?

gdzie bym nie popatrzył to albo jakieś bzdury bez merytorycznego poparcia, co zresztą już przez kilka osób zostało mu udowodnione, albo "oceny" w dziale z konstrukcjami. nie wiem jak dla innych, ale zgaduję, że jest co najmniej irytujący. może jakaś reakcja, ostrzeżenie czy coś? może to jakiś konto stworzone w celach SEO, co nawet by pasowało ogólnie do tego co on pisze?

Z tego co wiem to nie łamie on regulaminu a jedynie jest irytujący. Szkoda tylko że jego rady są delikatnie mówiąc słabe.

Skomentuj

dokladnie - nie lamie regulaminu i nie mamy zadnych podstaw zeby zakazac mu pisania

a to ze jest irytujacy... chyba juz na kilku forach o nim jest glosno

ja sie zastanawiam czy aby na pewno to polak, czy nie przypadkiem bot

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
        ja sie zastanawiam czy aby na pewno to polak, czy nie przypadkiem bot
        Multi-language :)
        Po prostu młodzi zamiast nauczyć się pisać poprawnie, to wolą powiedzieć że mam DYS-grafię, DYS-leksję, DYS-mózgowie.
        Popatrz na temat kolegi od altusów 75 jak pięknie pisze po polsku.

Skomentuj

ja nie mówię o zakazach od razu, nawet jakieś ostrzeżenie - normalnemu użytkownikowi powinno to dać lekko do myślenia, choć mam wątpliwości, czy w tym przypadku zadziała...

Skomentuj

do takich ludzi niewiele dociera

Skomentuj

Moderatorom polecam poczytać wpisy tego gościa na elce: http://www.elektroda.pl/rtvforum/uzytkownik596799.html

A "irytujący" to mało powiedziane.

Skomentuj

Wkur...jący i szuka ,,Sympatii'', wyznawca Tonsila. Ogólnie chory człowiek. Jest jak ten gość co siostrę molestował (wśród ludzi był nikim, w sieci był vipem). Różnica taka żeMichagm molestuje głośniki i nie nagrywa.

Skomentuj

Zamykam temat, aby nie ciągnąć tej dyskusji dłużej. Na razie będzie spokój..

Skomentuj

Czaruję...
                  X