A i chcialem jeszcze dodać, że kiedyś tam byłem sobie w kfc w w-wie i się zraziłem
dali kurczaka którego jak jadłem to praktycznie nie dało odróżnić się miesa od kości, były takie kruche, ze z łatwością można było sobie gryźć i połykać, strach pomyśleć skąd oni biorą takie kurczaki i jak te kurczaki hodują
a co do mcdonaldca to zraziłem się tym, ze frytki są smażone na jakimś starym oleju, który jest czarny jak ropa naftowa, wiem oszczędność ale nie do takiego stopnia
polecam wszystkim miłośnikom fast foodów film "Super size me" , choć troszkę przesadzony ale mówi całkowitą prawdę o takim żarciu
a ja wydaje mnustwo kasy na żarcie mam 18km z domu na uczelnie, jadam na mieście, na paliwo wydaje majątek i jeszcze fajki, imprezy... jak bym jeździł autobusem nie palił jadł tylko kanapki nie chodził na imprezy to pewnie mial bym kase na scany. pytanie poco?? co to było by za życie?? słucham muzyki bo to lubie, jem to co lubie, chodze na imprezy bo lubie, pale bo jestem nałogowcem, autobusem jak bym musiał to bym jeździł (wiele lat jeździłem) ale uwazam że trzeba tak rozkładać wydatki żeby żyć max wygodnie a przy okazji nie popadać w długi i moze nawet cos odłozyć :P
moze doczekamy czasów kiedy to stx wypuści jakąś high end ową serię
powiem szczerze że bardzo bym chciał:)mmmmmmm:))
nio a moim zdaniem Stx rule bo cana do jakości to rewelacja.
tak czy inaczej z tanich sprzętów polecam właśnie tę firme:)
pozdro serdeczne!
Skomentuj