Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ja Ci pomogę Ty mi pomożesz

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja Ci pomogę Ty mi pomożesz

Nie kojarzę czy jest tu taki temat, a ogólnie jest przydatny. Zainspirowany tematem na SCA tworzę taki tutaj.
    Temat ma służyć "wybadaniu" sprzętu i nie tylko na drugim końcu kraju, gdzie sprzedający nie chce np wysłać dodatkowych zdjęć, ogłoszenie jest na tablicy i tylko odbiór osobisty, i inne akcje, gdzie jest ryzyko popłynięcia na kasę, czas, itp.

Z racji że sam jestem w potrzebie kieruje zapytanie czy jest ktoś ze Świebodzina lub okolic?(do obejrzenia jest auto- ja mam kilkaset km i nie wiem czy w ogóle warto mi tam jechać)

Poza tym poszukuję kogoś kto mieszka w okolicy Bayern - Schönau lub porusza się po DE i ma te okolice po drodze - do sprawdzenia i kupienia jest końcówka Onkyo M5570

Już widzę te kwasy wynikające z tego, że ktoś "źle" sprawdził sprzęt ...

No ale idea w zasadzie ciekawa.

Skomentuj

Na SCA temat funkcjonuje już długo i nie kojarzę jakiegoś kwasu Z resztą nie ma to być jakieś szczegółowe itp, na tyle ile ktoś jest w stanie. Ważne też żeby trzymać się zasady: nie znam się nie pcham się
      Last edited by csbiczek; 30.11.2016, 12:12.

Skomentuj

Wiadoma sprawa, że nikt nie popatrzy Twoimi oczyma, ale czasami pozwala chociaż odsiać totalny kwas. W przypadku auta np. ma być lakier oryginalny, a auto jest "różnobarwne", bezwypadkowy, a ktoś wyczai, że jednak coś było. W przypadku aut jest to temat złożony, ale już głębszą analizę zrobi sobie główny zainteresowany.

Skomentuj

Czaruję...
        X