Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Woxativ AC 1.6
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Slawomir.Dyll Zobacz postaCiekawe jak to gra, bo cena powala
Skomentuj
-
Zamieszczone przez piotreq123 Zobacz postaKup i zdaj relację
Niech nasi specjaliści w poszczególnych dziedzinach zrobią swoje, myślę że może wyjść coś niesamowitego. Utwożymy kąto do w/w projektu i niech nim zarządza właściciel forum.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Slawomir.Dyll Zobacz postaA co sądzicie nad takim pomysłem żeby zrobić kolumny tzw. Składkowe do reprezentacji na przyszłorocznych targach, nasze forum ? Praktycznie budżet jest nieograniczony. Jest nas tyłu że jak damy po 20 - 30 zł to razem zrobimy coś niesamowitego !
Niech nasi specjaliści w poszczególnych dziedzinach zrobią swoje, myślę że może wyjść coś niesamowitego. Utwożymy kąto do w/w projektu i niech nim zarządza właściciel forum.
Przynajmniej dla mnie, bo najzwyczajniej w świecie nie ma tego jak rozsądnie później rozliczyć.
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaNie na temat...
Najpierw to trzeba zrzucić się w ogóle na pokój. Poza tym...co później zrobić z tymi kolumnami? Tylu "właścicieli", którzy się składali a zostaną u jednej osoby? Ciut bez sensu.
Przynajmniej dla mnie, bo najzwyczajniej w świecie nie ma tego jak rozsądnie później rozliczyć.
Skomentuj
Skomentuj