Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wspierajmy Esh0

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wspierajmy Esh0

Moi drodzy forumowicze.
    Wesprzyjmy szanownego kolege Esh0, w jakże trudnych dla niego chwilach - sesja egzaminacyjna... Niech każdy forumowicz życzy mu pomyślego zdania kolokwiów (?), egzaminów itp... Coby się chłopak więcej nie męczył :)

Z poważaniem
    MarasK

P.S. 08.02 - 10.45 Gdańsk - Chwila Prawdy

[ Dodano: 2005-02-07, 23:30 ]
    Ja jako pierwszy deklaruje się go wspierać :) Za mną następni

MarasK, A co ty jego rzecznik prasowy :P ...No ale co tam: Wspieram w bólu i POWODZENIA!!! Ja też mam sesje i narazie 2 egzamy w plecy mam :/ Heh zachciało się studiować

Skomentuj

Ja jako że juz po sesji mogę z wspierac wszystkich którzy są w trakcie i przed sesją...życze wszystkim powodzenia.

Skomentuj

Ja też 2 egzaminy w plecy, ale fizykę na II terminie zaliczyłem. Teraz jeszcze II termin z matmy i bądźmy dobrej myśli

Skomentuj

Heh, rzecznik prasowy nie, ale staram się wspierać jak mogę, a trzymanie kciuków już nic nie daje :/ Może im więcej osób będzie o tym myśleć tym lepiej?? Warto spróbować ^-^

Skomentuj

hehe, pomysł fajny - dzięki :)

szkoda tylko, że nie pomogło...za tydzień ostatnia szansa...

[jak narazie wszystko w plecy, nie ten kierunek wybrałem :|, więc UFOK nie jesteś sam ]

Skomentuj

a ja zyccze wszystkim pomyslenego zdania egzaminow nie tylko esho, ale znim sie lacze wbolu i zecze mu raczej i wszystkim innym ktorzy maja podobna sytuacje aby wyszli obronna reka z opresji i dalej mogli sie poswiecic audio

Skomentuj

ahahahahaha nie bądzcie takie kozaczki studenci , ja tam ostatnią szanse mam 22 a potem esho pijemy ;D

Skomentuj

pijemy pijemy...niezależnie od wyników :o)

Skomentuj

Zamieszczone przez Kocur
                    Ja też 2 egzaminy w plecy, ale fizykę na II terminie zaliczyłem. Teraz jeszcze II termin z matmy i bądźmy dobrej myśli
                    ja mam 1 do tylca a na 2 czekam, ale i tak będzie 2. u mnie na roku to z procedury karnej padło 80 ludzkow na 130 zdających:(

Skomentuj

Fakt wsparcie będzie potrzebne. Sesja w moim wykonaniu była zawsze czasem w któym 2x wiecej grałem na kompie i wypijałem 3x wiecej niż zwykle :] .

Skomentuj

balh u kmie sie konczy :P exam z laciny na 4 choc mało umiem ale mialem szczescie ,
                        dzisiaj mialem z chemi, prof dopierdolił pytnka ze mozna skoczyc z mostu, mam nadziej ze zaliczy,
                        nie mam wysokicj wymagan 3, z wielka chcecia 3- albo autograf w indexie ,

Skomentuj

Ja juz od wczoraj mam wszystko za soba: fiza:4 analiza:3 biola:3 nie jest rozowo ale i tak sie ciesze;]

Skomentuj

ja mam jutro psychoakustykę a jeszcze nie zacząłem się uczyć... jak na razie moja strategia się sprawdza w tej sesji... przez tydzień przygotowuję się psychicznie do egzaminu, zaczynam naukę dzień przed examem, potem jadę z rana na wydział i razem z kumplami dyskutujemy na różne tematy (niestety najczęściej kończy się na rozmowach duperelach).
                            Jutro będzie ciężko, bo wczoraj na podkoziołku trochę popiłem, a dzisiaj miałem robotę...
                            na razie wyniki mam pozytywne 4, 4+,5...
                            trzymajcie za mnie kciuki jutro o 13.45

Skomentuj

ehh

a ja wlasnie zaczynam uczyc sie do fizyki ktora mnie czeka we wtorek :(

bdw - czy ktos z Was forumowicze studiuje na pg ? :] moze by sie po sesji spotkac na jakiejs imrpezce w ds2 ? :]

Skomentuj

ja się uczę na pg :)

ds2 to jest ten gdzie jest mechanik, czy ten za siedzibą WP?

Skomentuj

ten za wp :]

ja sie mecze na telekomunikacji na eti a Ty ? :]
                                  z malborka nawet mam jakis ludzi z grupy u mnie ...

Skomentuj

ja się męczę na automatyce i robotyce <bleee>

na telekomunikacji to z mojej byłej klasy są 3 osoby, więc może kogoś z nich znasz :)

a w ds2 bywałem często ;]

Skomentuj

moze ktos jest w gr4 ? :] moze karolina k ?

trzeba bedzie sie jakos zgadac po sesji :]

Skomentuj

tak, z Karolinką chodziłem do średniej szkoły :)

jak jeszcze po sesji będę dalej na pg to się zgadamy...

Skomentuj

Czaruję...
                                        X