Troels ma obudowe z grubej sklejki wysokiej jakosci i tam taka mata juz za wiele nie da.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
SB Acoustics
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaTo tylko taki foto zartFinalnie bedzie typowy standard, czyli w 3 way na przetwornikach Satori, tylko w TL ( jak prawie zwykle hehe ).
Skomentuj
-
Zamieszczone przez piotr f. Zobacz postaPogromco moje też będą w Wrocławiu można by je porównać tylko czy czasowo dało by zgrać?
Skomentuj
-
Jak będą zestrojone to dam znać.
Kto będzie chciał może podjechać i posłuchać. :)
Info co, gdzie, kiedy na PW.
Możemy u mnie w firmie zrobić mały spot Home Audio :biggrin:"Pomiary są użytecznym narzędziem, ale nie pozwól stać się ich niewolnikiem" - Siegfried Linkwitz
JMA RQ900 [WF223+MR16+D2608] • Atoll IN300 • Arcam CDS27 • Arcam irDAC • Onkyo NS-6170
Skomentuj
-
No pewnie, że na spokojnie...
Ale ja poważnie mówię, że można by się spiknąć w realu, ludzie zDolnego Ślunska i nie tylko :biggrin:"Pomiary są użytecznym narzędziem, ale nie pozwól stać się ich niewolnikiem" - Siegfried Linkwitz
JMA RQ900 [WF223+MR16+D2608] • Atoll IN300 • Arcam CDS27 • Arcam irDAC • Onkyo NS-6170
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pawel_luk1 Zobacz postaJak będą zestrojone to dam znać.
Kto będzie chciał może podjechać i posłuchać. :)
Info co, gdzie, kiedy na PW.
Możemy u mnie w firmie zrobić mały spot Home Audio :biggrin:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez piotr f. Zobacz postaNo to muszę się sprężać z robotą :)
Skomentuj
-
Mi się to "opakowanie" tylko z tym kojarzy
https://www.google.pl/search?client=...HSXdB8IQhyYIJQ
:biggrin:"Pomiary są użytecznym narzędziem, ale nie pozwól stać się ich niewolnikiem" - Siegfried Linkwitz
Skomentuj
Skomentuj