Witam pany. Poszukiwałem jakiegoś głośniczka ażeby sklepać suba do micry. Znalazłem ciekawą ofertę na allegro, a mianowicie tą http://allegro.pl/show_item.php?item=6939761845 . Wykręcony zasilacz, głośnik podobno działa bez zarzutów i był sprawdzany pod zestawem kolegi. No dobra skoro głośnik sprawny to zamawiam. Przychodzi subwooferek, rozkręcam budę, podłączam pod wzmaka i co ? I chuj. Brzdąkanie. Głośnik perfidnie ujebany. Wykręciłem go z budy i jest tak upalony, że cewka blokuje się na każdej wysokości. Poza tym wtyczka od głośnika ucięta co wyklucza sprawdzanie na zestawie kolegi. Chłop chciał, żebym mu odesłał z tym, że ja musiałbym wysłać pierwszy i to za swoje pieniądze, po czym wykonałby przelew ze zwrotem pieniędzy. Poza tym na adresie z którego wysyłał i na który chciał ażebym wysłał spowrotem suba jest z 10 różnych nieruchmośći. Co z tym robić ? Pomocy :o
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Oszust na allegro
Collapse
X
-
Mi wystarczyłoby to "Sprzęt uszkodzony" i nie ma co kupować. Poza tym to trzeba być lekkomy¶lnym, żeby co¶ takiego kupić za 120zł. Skrzynia rozwalona, będziesz musiał i tak zrobić now±.
Zamieszczone przez roboss Zobacz postaże cewka blokuje się na każdej wysokości.
-
Zamieszczone przez roboss Zobacz postaMagnes wydaje się siedzieć solidnie więc to chyba nie to.
pokrec nim i zobacz czy cos sie ruszy (magnes lub 2 nabiegunniki)
jak magnes uszkodzony to reklamacja do przewoznika
Skomentuj
Skomentuj