Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Oszust na allegro

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Oszust na allegro

Witam pany. Poszukiwałem jakiegoś głośniczka ażeby sklepać suba do micry. Znalazłem ciekawą ofertę na allegro, a mianowicie tą http://allegro.pl/show_item.php?item=6939761845 . Wykręcony zasilacz, głośnik podobno działa bez zarzutów i był sprawdzany pod zestawem kolegi. No dobra skoro głośnik sprawny to zamawiam. Przychodzi subwooferek, rozkręcam budę, podłączam pod wzmaka i co ? I chuj. Brzdąkanie. Głośnik perfidnie ujebany. Wykręciłem go z budy i jest tak upalony, że cewka blokuje się na każdej wysokości. Poza tym wtyczka od głośnika ucięta co wyklucza sprawdzanie na zestawie kolegi. Chłop chciał, żebym mu odesłał z tym, że ja musiałbym wysłać pierwszy i to za swoje pieniądze, po czym wykonałby przelew ze zwrotem pieniędzy. Poza tym na adresie z którego wysyłał i na który chciał ażebym wysłał spowrotem suba jest z 10 różnych nieruchmośći. Co z tym robić ? Pomocy :o

Mi wystarczyłoby to "Sprzęt uszkodzony" i nie ma co kupować. Poza tym to trzeba być lekkomy¶lnym, żeby co¶ takiego kupić za 120zł. Skrzynia rozwalona, będziesz musiał i tak zrobić now±.

Zamieszczone przez roboss Zobacz posta
    że cewka blokuje się na każdej wysokości.
    Gło¶nik ma odklejony magnes. Uszkodzony pewnie podczas przesyłki.

Skomentuj

Własnie zamówiłem to z my¶l± budowy nowej budy do niego. Magnes wydaje się siedzieć solidnie więc to chyba nie to.

Skomentuj

Skoro jest zaklinowana, to raczej jest odklejony. Porz±dnie poruszaj nim.

Skomentuj

Zamieszczone przez roboss Zobacz posta
          Magnes wydaje się siedzieć solidnie więc to chyba nie to.
          sila przyciagania go trzyma
          pokrec nim i zobacz czy cos sie ruszy (magnes lub 2 nabiegunniki)
          jak magnes uszkodzony to reklamacja do przewoznika

Skomentuj

Czaruję...
          X