Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Masakra

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Masakra

Od 9 lat peracuje z serwerami i nie przytrafilo mi sie nic podobnego , mimo biedy w mojej firmie.
    Uwazam ze firma ktora nie dotrzymala warunkow umowy winna wyplacic slone odszkodowania! Jest to dla mnie masakrujace zaniedbanie.
    POLSKA poprostu!

poważna firma nie tłumaczyłaby się "niekompetentnym pracownikiem" bo to wstyd...
    Na szczęście dają rekompensatę :)

Skomentuj

Widze ze ludzie sie zniechecili i strona traci a to juz podstawa do zadania odszkodowania za szkody.

Skomentuj

To normalne że jak strona często nawala to ludzie sie zniechęcaja, tracą zaufanie.
        Szkoda tych wszystkich materiałów z poprzednich for. Przecież tam była ogromna wiedza praktyczna. Te wszystkie wypowiedzii ludzi najbardziej kompetentnych i doświadczonych. Miło sie to czytało :o(

Skomentuj

Ja bym się tym zbytnio nie przejmował, na dawnej stronie subwoofer... też było wiele informacji, a strona padła tak, że już się nie dało odzyskać bazy i na diyaudio znowu od początku wszystko ruszało. Mimo wszystko szkoda tych wypowiedzi, bo w sumie bylo ich sporo.

Skomentuj

ale pomyslcie na ile pytan od nowa trzeba bedzie odpowiedziec poczatkujacym urzytkownikom......

juz nie bedzie wymowki: "opcja szukaj i nie zasmiecaj forum"
            znowu jakies kilka miesiecy zbierania takiego ogromu wiedzy. a juz tyle tego bylo....

Skomentuj

Najbardziej takie "awarje" forum denerwuja osoby ktore sie najczesciej wypowiadaly poniewarz wiele pytan znowu bedzie sie powtarzac co mnie osobiscie doprowadzilo by do bialej goraczki :)))

Skomentuj

Oj wielka strata, aż krew mnie zalewa jak przeczytałem ten komunikat !!

Skomentuj

Jak by nie patrzeć ponad 2000 postów zostało.

Skomentuj

niema co narzekać, gdyby ktoś był mądrzejszy to b sam zrobił na swoim dysku kopie forum , przecież to tylko pare obrazków i troche tekstu w sumie troche tych megabajtów a dyski pewnie kilkudziesięcio gigowe zawalone niepotrzebnymi filmami .... w polsce sie tylko narzeka i narzeka , spadniesz z drabiny mówi sie trudno wdrapuj sie jeszcze raz a drogę masz tą samą

Skomentuj

Czaruję...
                    X