Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

TomBase Tomasz Skowronek - jakość usług PODSTAWKI STANDY

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

TomBase Tomasz Skowronek - jakość usług PODSTAWKI STANDY

Witajcie

Chciałbym się podzielić z Wami Jakością usług jakie oferuje swoim klientom firma TomBase Tomasz Skowronek z siedzibą w Krakowie.

A więc zamówienie z dokładnym opisem czego oczekuję złożyłem drogą elektroniczną, wymieniliśmy sporo wiadomości w których podkreślałem że zależy mi na jakości wykonania, aby półki były zlicowane z nogami i aby nie było widać spawów.

Poniżej kilka cytatów Pana Skowronka które przekonały mnie, że otrzymam to o czym rozmawiamy:

"Mogę Pana zapewnić że stojaki będą proste i będą trzymać kąty, spawy będą nie widoczne bo będą zaszpachlowane i odpowiednio wykończone."
    "Zajmuje się tym od 11 lat, a na brak klientów nie narzekam"
    "...Delikatna struktura czarny mat"

A więc nic tylko wpłacać wyznaczoną kwotę, bez targowania i czekać na piękny towar.
    Lekki poślizg i mamy dwie paczki jak by leżały na śmietniku ale dobrze zapakowane z każdej strony.

Otwieramy paczki i mamy nasze piękne czarne w odcieniu mat standy:
    ( kolumny są czarne)

Jak to zobaczyłem zacząłem się śmiać :)

Po zwróceniu uwagi Panu Skowronkowi otrzymałem informację cytuję:

"Witam plus 500zl do zamówienia. Kiedy wyśle Pan towar proszę dać znać"

Czyli poprawi co skopał za 500zł :) - jest tupet prawda ?

Cała korespondencja jest do wglądu, specjalnie nie wykonałem żadnego telefonu do Pana Skowronka aby mieć wszystko czarne na białym.

Na koniec Pan Skowronek dał mi taki tekst:

"słyszał Pan że po nazwisku to po pysku? Skoro nie chce Pan przyjąć mojej propozycji to proszę się sądzić."

- powyższą propozycją było odesłanie podstawek a Pan Skowronek miał mi oddać 50% kosztów - dowcipniś :)

A więc Panie Skowronku tak jak pisałem Panu taki temat jak powyżej pojawi się na każdym forum audio, mimo iż Pan mnie straszył prawnikami gdy cokolwiek napiszę.

Gdyby ktoś miał podobny problem z Panem Skowronkiem proszę o kontakt, w przyszłym zakładam sprawę w sądzie bo to jest żart ! ! !

Pozdrawiam serdecznie
    Last edited by gucio.; 21.10.2017, 18:42.

Podklejam dane firmy:

Tomasz Skowronek "Tomaxo"
    31-630 Kraków, oś Adres: Kombatantów 11/32
    NIP: 6782735462

Aby ułatwić lokalizację :)

Skomentuj

Nie na temat...
      Tak z ciekawosci... Ile za taka przyjemnosc?
      Sony TA-F 650ESD, Sony CDP 990, Sony ST-S590ES
      i ciągle rośnie :)

Skomentuj

Nie chodzi tu o cenę mam nadzieję że każdy rozumie ideę tego wpisu, ale dla zainteresowanych 740zł z wysyłką ....

Skomentuj

No kurde taka cena 740 zł, a spartaczone ze hej , ja bym tego nie popuscil

Skomentuj

Zamieszczone przez radecky Zobacz posta
            No kurde taka cena 740 zł, a spartaczone ze hej , ja bym tego nie popuscil
            Obiecuję ! nie popuszczę, w poniedziałek wysyłam wszystko prawnikowi.
            Szarpać się nie mam zamiaru absolutnie. Jak widzicie sprawa jesz prosta, czysta i nie zagmatwana :)

Skomentuj

Nieźle widoczne te niewidoczne spawy :lol:

Skomentuj

Ładne nogi do stołu w warsztatacie:)
                Reklamacja jak nic

Skomentuj

matko... ja takie rzeczy robie za 350-450zł.. ale nie przyszło by mi do głowy 740zl...

Skomentuj

Zamieszczone przez harnas1201 Zobacz posta
                    matko... ja takie rzeczy robie za 350-450zł.. ale nie przyszło by mi do głowy 740zl...
                    to pokaż co robisz za te 450zł może cos zlecimy

Skomentuj

cena 740zł jest dobra ceną, ale nie za takie wykonanie.

Skomentuj

No ja napiszę tak, ja w tej kwocie którą Kolega wydał napewno zrobił bym coś co mi się podoba nawet kilka stowek mniej, ale jeżeli ktoś się ogłasza i jak to napisał ," robi to od bodajże 11 lat " to sory , nie ma żadnego wytłumaczenia takiego pompeluny to nie widziałem dawno😂

Skomentuj

Temat mojej sprawy zakończony, kasa jest już z powrotem, ale co się nasłuchałem to moje.

Nie polecam

Pozdrawiam

Skomentuj

Więc zamykam temat, aby nie było jałowej kontynuacji.

Skomentuj

Czaruję...
                            X