W takim razie co według Ciebie w STX działa źle?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
STX FX-300 moja budowa i radosc ktora nie trwala dlugo :(
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz postaW takim razie co według Ciebie w STX działa źle?
To co jest opisane w pierwszym poście tego tematu. Czyli pewnie głośniki :biggrin:
:lol:Last edited by Ven0n; 05.01.2018, 16:50.Wiecznie narzekam:glare:
-Pieniądze szczęścia nie dają
-Kompromisy tym bardziej
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Ven0n Zobacz postaOdpowiem za kolegę
To co jest opisane w pierwszym poście tego tematu. Czyli pewnie głośniki :biggrin:
:lol:
Skomentuj
-
Witam serdecznie wszystkich po dłuższym czasie. Na wstępie chciałbym przeprosić za długa przerwę, ale praca jako kierowca robi swoje. Po drugie mieszkam w Uk, wysyłanie głośników do Pl cały mętlik jak to zrobić i ogarnąć przesyłkę. Ale sprawa wyszła bardzo pozytywnie. Głośniki naprawione. STX wszystko poprawił i jestem zadowolony. Jedyne co mogę złego powiedzieć, to, to że w paczce z głośnikami wysłałem cały opis uszkodzenia na kartce i paragon jako dowód zakupu. Niestety żaden opis z naprawy co zostało zrobione do mnie nie doszedł i paragon tez nie został odesłany, ale mam potwierdzenie zakupu z internetu, także nie mam czym się martwić. Co do naprawy głośników z tego co widzę wszystko jest nowe oprócz magnesu i kosza.
Dzięki za komentarze i pomoc.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.
Skomentuj
-
STX FX 300 moja budowa i radosc ktora nie trwala dlugo
z uwagi że od niedawna dopiero posiadam w124 chciałbym wyjąć nie fabryczne radio i zamienić fabrycznym.Siedzi tam jakiś Kenwood w srebrnej kieszeni.W swoim drugim aucie w201 temat mam przerabiany ale w 124 nie wiem czy trzeba demontować popielniczkę czy coś jeszcze,a może jest prostszy sposób? Dzięki z gory za wszystkie odpowiedzi i pomoc.
;-)
=)
Skomentuj
Skomentuj