Oczywiście
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Tani kabel głośnikowy
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Meteo Zobacz postaA ile kosztują!
Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Skomentuj
-
Prosiłem o nie dodawaniu postów nt wrażeń swoich uszu, ale jak widać nawet na tym forum jak w lesie jeśli chodzi o kable. Myślałem, że chociaż tutaj można zapytać co fajnego teraz można kupić. Od AS dużo co niektórzy nie odstają :)
Może i co niektórzy lub większość dla beki, ale no ludzie. Trzymajcie jakiś poziom..
Skomentuj
-
Zwykły przewód dwużyłowy 2,5mm2 z OFC będzie wystarczający.
Procab np.
Ja osobiście mam jakiś z rolki taki w dyskotekowej, przezroczystej izolacji za 5zl metr.
Różnicy nie uświadczysz, chyba ze będzie to porównanie kabla 30metrow 0,5mm2, a 2,5mm2
Szkoda przepłacać.Last edited by tomekk_; 08.11.2017, 16:39.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz postaProsiłem o nie dodawaniu postów nt wrażeń swoich uszu, ale jak widać nawet na tym forum jak w lesie jeśli chodzi o kable. Myślałem, że chociaż tutaj można zapytać co fajnego teraz można kupić. Od AS dużo co niektórzy nie odstają :)
Może i co niektórzy lub większość dla beki, ale no ludzie. Trzymajcie jakiś poziom..
Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz postaTrzymajcie jakiś poziom..
Jeśli chcesz porozmawiać na temat kabli do 40zł to załóż swój temat o kablach do 40zł, bo ten akurat jest o tanich kablach.
Trzymaj jakiś poziom :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaTego Klotza też mam... nie wiem jak z dźwiękiem (nie robiłem porównań :) ) ale wybrał bym i tak Cordiala.
Skomentuj
Skomentuj