Najlepiej przejść się do jakiegoś stolarza i powiedzieć mu, że potrzebujesz płytę wiórową. Przeważnie wiedzą kto ma coś takiego w niskiej cenie. Ja czekałem 4 dni i dostałem piękną płytkę. Później wiozłem na dachu samochodu
w hurtowniach tania płyta wiorowa jest, ale ja w walbrzychu za 60 widziałem 5 długa i chyba 1,20 szeroka jest do kupienia ale nie sprzedają po hurtowniach na metry tylko cały kawał taki trzeba kupic ale i tak ci potną na kawalki
Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
kurcze, przeciez MDF 16mm w OBI jest za 36 złotych za metr kwadratowy i cięcie za darmo - to jest drogo??? A 19mm jest jeszcze tańszy - za 32 złote...
szybko policzyłem że na 2 monitory potrzebujesz około 0,6 metra czyli płacisz jakieś 19 złotych za cały materiał z MDFu 19mm...cena 4 piw. Drogo?
Ja u siebie plyte wiorowa kupilem w hurtowni materialow budowlanych, 64zl za plyte 2,4m x 1,8m. Pan w magazynie pocial tak zeby zmiescilo sie do samochodu.
Wlasnei kupilem MDF 19 w stolarni i pocieli mi go wg rysunkow.Dwie podlogowki to koszt kolo 120zl wraz z pocieciem na dosc wiele kawalkow i z rozporkami i cokolami.
Niedrogo.
Skomentuj