Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakich firm gniazdka podtynkowe?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakich firm gniazdka podtynkowe?

Potrzebuję gniazdka podtynkowe:
    - gniazdo głośnikowe na goły przewód(podwójne, potrójne i pojedyncze)
    - gniazdo RCA (lewy+prawy)
    - HDMI
    - Gniazdo 1 x RJ 45 kat.6 UTP
    - cyfrowe optyczne (TOSLINK)
    - gniazdo antenowe
    Kupowaliście coś z powyższych i możecie polecić? zależy na jakości wykonania i normalnej cenie. Na rynku są albo chińczyki nienadające się do niczego albo drogie audiofilskie.
    Najlepiej podajcie linka albo producenta + model.
    Last edited by kamil4772; 24.01.2018, 12:52.

Ja u siebie dawałem gniazda podtynkowe firmy bodajże Kontakt (obecnie Simone: simone.pl), były to prądowe, łączniki, roletowe, antenowe- jaki obecnie mają asortyment dowiesz się ze strony. w tamtym czasie były bezkonkurencyjne jakość/cena.
    Więcej bajek nie opowiadam, bo wszystko znajdziesz na stronie, którą podałem jeżeli będziesz zainteresowany.

Skomentuj

Ja u siebie zastosowałem system firmy TEM
      http://www.tem.com.pl/katalog
      System jest modułowy, kupujesz ramkę i w środek wpinasz co potrzebujesz z ich oferty.
      Nie mają Toslinka, ale wykorzystując ich adapter uniwersalny powinno dać się zastosować coś takiego http://www.avteam.pl/sklep/gniazda-i...zykrecane.html
      Reszta jest :)
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez czekin1 Zobacz posta
        Ja u siebie dawałem gniazda podtynkowe firmy bodajże Kontakt (obecnie Simone: simone.pl), były to prądowe, łączniki, roletowe, antenowe- jaki obecnie mają asortyment dowiesz się ze strony. w tamtym czasie były bezkonkurencyjne jakość/cena.
        Popieram kolegę.
        Ja u siebie montowałem serię Simon 15 i na prawdę super jakościowo. Przereklamowany i drogi Legrand mógłby brać z nich przykład.

Skomentuj

Czaruję...
        X