Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolumny Nordmende lb 3001

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kolumny Nordmende lb 3001

Witam, czy słyszeliście coś o takich kolumnach jak Nordmende lb 3001 ? Ostatnio zakupiłem sobie te kolumny i chciałbym się coś więcej o nich dowiedzieć, ale na necie jest mało informacji. Ogólnie to bas mają słaby, ale wokal dość przyjemnie się słucha mimo, że podłączyłem je tylko aby sprawdzić czy działają.

Pozdrawiam

Normende to taka firma, która produkowała sprzęt bardzo przeciętny. To co kopiłeś, to zwykly paździerz z wystawki. Hans spalić w piecu nie może, to wywalił na śmietnik.

Skomentuj

To zmarnowałem 40 zł, ale może wysokotonówki się do czegoś przydadzą.
      Last edited by Matek; 02.03.2018, 19:55.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
        Normende to taka firma, która produkowała sprzęt bardzo przeciętny. To co kopiłeś, to zwykly paździerz z wystawki. Hans spalić w piecu nie może, to wywalił na śmietnik.
        Ogólnie tak. Mieli też swoje perełki...ale raczej nie te kolumny .

Skomentuj

Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz posta
          Mieli też swoje perełki
          np ? :)

Skomentuj

O ile dobrze kojarzę to nordmende miało serie amplitunerów rebrandowanych. Ich producentem był korting. Bardzo fajne sprzęty. Tak samo postępował elac. Też rebrandy kortinga. Chociażby to .

Skomentuj

Czyli nic nie mieli, tylko swoje naklejki.

Skomentuj

Bo nordmende o ile dobrze kojarzę to była firma dla niemieckich domów wysyłkowych tak jak universum. Oni nic swojego nie robili .

Skomentuj

Czaruję...
                X