Ze względu że ostatnio słucham coraz więcej muzyki w słuchawkach i to na zewnątrz zastanawiam się nad kupieniem jakiegoś przyzwoitego DACa do telefonu, co mogli byście polecić z tych nie drogich powiedzmy 500zł z wbudowaną baterią albo możliwością zasilania z power-banku. Obecne słuchawki to Marshall Major II 62Ohm.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
DAC do telefonu
Collapse
X
-
Tyz prawda, z zamknietych lubie AKG K550 mk ll, K553 Pro, Sennki Momentum pelne (duzo midbassu) ale dalej czyste. Jak mozesz znalesc Audio Technica M50 w dobrej cenie to czemu nie, choc 40ki nie sa tak przebasowane. Bluetooth jest kilka modeli godnych posluchania jesli zalezy ci na czyms przenosnym. Bardzo lubie Sennki HD 600, z tanszych AKG K612 choc jak wiekszosc AKG maja brzmienie niz Sennheiser. Co do Beyerdynamics to maja kepski serwis gwarancyjny, przynajmniej w USA i Kanadzie - moje DT880 dalej sa nie wlasciwie naprawione mimo podwojnej wysylki do serwisu - snoby z Bavarii.
http://www.audiofanatyk.pl/polecane-...-i-dla-graczy/
Mam nadzieje ze Jakub troche pomoze.
Sent from my XT1032 using Tapatalk
Skomentuj
-
Strona Evila będzie pomocna :) . Jest też kilka modeli z chin które podobno nie grają źle jak za swoją cenę. Dla mnie killerami w małej cenie są encore rockmaster live. Mam te słuchawki i polecam. Z tym że jakość wykonania nie jest tak dobra jak w innych modelach droższych albo nawet w tej cenie. Musieli na wykonaniu albo dźwięku oszczędzić. Wybrali wykonanie. Ale tragedii nie ma. Nie boje się że się rozpadną. No i konstrukcyjnie to też są mocne słuchawki. Nie ma np. możliwości żeby pałąk się połamał bo to tylko metal, ekoskora i gąbka :) . W AKG pamiętam że masowo się pałąki łamały.
Last edited by Oskar29; 23.06.2018, 09:55.
Skomentuj
Skomentuj